Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Nytt inngangsparti hos Oslo Voksenopplæring

Publisert: 11. september 2017
Nytt inngangsparti hos Oslo Voksenopplæring

Vi har flyttet inngangspartiet til skolen som holder til i bygget vårt i Olaf Helsets vei 5 (Pionérbygget). Skolen har dermed fått en ny og flott inngang med tilhørende uteområde inkludert egne benker og grøntområde separert fra hovedinngangen til kontorlokalene. Inngangen ble ferdig i uke 34 og var dermed klar til skolestart etter sommerferien. Både lærere og elever på skolen virker godt fornøyde med den nye løsningen. Hovedinngangen i Pionérbygget har som følge av dette blitt for kun leietakere og besøkende i næringsparken.

Museum

Ved å flytte inngangen til skolen har dette gjort at vi nå har et åpent rom i tilknytning til hovedinngangen. Her planlegger vi å lage et lite museum for å bygge opp om den sterke gründer- og teknologihistorien som ligger i veggene i Skullerud Park. To store grunnsteiner i Skullerud Parks historie er Tandberg og Norsk Data som i sin tid drev innovativ forretningsvirksomhet her.

Har du bilder, produkter eller annet fra tiden Tandberg og Norsk Data satt på Skullerud du tror kan være av interesse for oss; ta gjerne kontakt med Andrea eller Elisabeth.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.