Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Økt samarbeid i fokus under Expo

Publisert: 1. november 2016
Økt samarbeid i fokus under Expo

Torsdag 27. oktober var det duket for EXPO Skullerud Park. Over 40 firmaer hadde meldt seg på med egen stand, og det lå en smule forventning i lufta denne høstmorgenen. Formålet mer arrangementet var å stimulere til økt samarbeid mellom bedriftene i parken, for på den måten å kunne bidra til vekst og økt lønnsomhet. Så er det opp til hver enkelt – å gjøre ord om til handling og gode resultater.

Anders Opsahl og Linn Hege Aas ønsket alle velkommen. De fortalte om kort historien bak Skullerud Park, den positive utviklingen i 2016 og de mange spennende planene fremover.
Skullerud Park sin nyansatte og energiske motivasjonsstrateg ga alt i sitt salgsforedrag – til latter og stor begeistring hos alle fremmøtte.
Gratis frokost, musserende drikke og en god kopp kaffe, var blant ingrediensene parken vartet opp med på EXPO – slikt blir man i godt humør av.
Det nye kantina viste seg å fungere utmerket som messeområde. Utenfor Pionerbygget var Tesla Norge representert med demobiler for prøvekjøring, og Sørensen Sykler viste frem sykler både med og uten elkraft.
Enkelte benyttet også anledningen til å teste sine ferdigheter i Shuffleboard – hvilket er en fin arena å bygge relasjoner og samarbeid.
Etter lunsj fikk interesserte en liten omvisning i den gamle Radiofabrikken, som nå bygges om til en gigantisk klatrepark – OSLO Klatresenter. Senteret blir det største og mest moderne anlegget i norden, og vil være tilrettelagt for alle aldersgrupper og nivåer. Åpning våren 2017.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.