Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Osteopat inn på Helsetorget

Publisert: 27. november 2017
Osteopat inn på Helsetorget

Helsetorget i Skullerud Park øker stadig med antallet tilbydere og behandlingsformer. Vi har nylig fått inn en osteopat i våre lokaler, og ønsker velkommen til Espen Rasch som flyttet inn med sin praksis for to måneder siden.

Problemløsning

Espen er utdannet osteopat med en bachelor i osteopati og fullført fire års heltidsutdannelse.

– Osteopati er en helseprofesjon som baserer seg på vitenskapelige og kliniske fag, forteller Espen. Han beskriver yrket sitt som å være en problemløser der han jobber for å oppnå fravær av smerte og funksjonsplager i muskel- og skjelettsystemet hos sine pasienter.

– Et viktig spørsmål er hvorfor smerter og plager i muskel og skjelett dukker opp. Det er ikke nødvendigvis slik at det er der du har vondt årsaken til smertene ligger, forklarer Espen. – Jobben min er å finne ut av dette, for så å behandle kroppen for å redusere plagene.

Hvem bør gå til osteopat?

Espen forklarer at osteopati kan hjelpe ved følgende smerter og plager i muskel-og skjelettsystemet:

– En tur til osteopat er både hensiktsmessig for de som har smerter/plager i en av ovennevnte kategorier, men også som vedlikehold og for å redusere sykefravær, kan Espen fortelle.

– Måten osteopater behandler kroppen er gjennom et variert antall manuelle teknikker som f.eks. behandling av musklene og manipulering av ledd. Vi knekker opp, trekker og tøyer ut. Vi bruker forståelsen vår av kroppen til å oppnå best mulig resultat slik at folk lettere unngår smerte og plager.

Bra miljø på Helsetorget

Etter to måneder i Skullerud Park er Espen, som er fra området, godt fornøyd med sitt nye arbeidssted.

– Jeg synes det er viktig å tilby denne tjenesten til de som bor og arbeider i nærområdet slik at folk slipper å reise inn til sentrum for å gå til en osteopat. I tillegg er det nyttig å sitte som del av et større miljø på Helsetorget. Det er veldig bra her med blant annet hudlege, kiropraktor og tannlege, så jeg er godt fornøyd med å være en del av dette.

Avslutningsvis forteller Espen at han tilbyr bedriftsavtaler, så dersom noen av bedriftene i Skullerud Park er interessert i å få til en ordning med tanke på å redusere sykefravær oppfordrer han dere til å ta kontakt med han på skullerudosteopati@gmail.com 

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.