Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Populært IT-selskap med omsetningsrekord

Publisert: 30. august 2021
Populært IT-selskap med omsetningsrekord

Upheads har vært leietaker i Skullerud Park siden 2015. IT-selskapet ønsker å skille seg ut fra andre IT-selskaper, og i 2020 kunne de vise til et knallår med omsetningsrekord.

Stor vekst i 2020

– Da det smalt 12. mars 2020 med Covid-19 så det ikke bra ut, og vi leste oss opp på permitteringsregler, begynner administrerende direktør Bjørg Tomlin. – Men så begynte bestillingene på hjemmekontorløsninger å komme. Tjenestene vi har mest av ser vi at man må ha, så vi har hatt flaks som er i en bransje som er en nødvendighetstjeneste, sier hun.

Upheads er et over 20 år gammelt IT-selskap, tidligere kjent som Netpower. Netpower ble delt mellom tre eiere i 2013, og delen som besto av IT-drift ble til Upheads. Hovedkontoret ligger på Forus i Stavanger og Oslokontoret med sine 10 ansatte befinner seg her i Skullerud Park.

– I 2013 var det 20-25 ansatte i Upheads, så vi har vokst veldig de siste 8 årene. Bare i fjor ansatte vi 23 konsulenter, forklarer Bjørg, som kan fortelle at det i dag er 125 ansatte i selskapet. – Vi har hatt en fantastisk omsetningsvekst de siste årene. I fjor hadde vi et rekordår med kr. 174 millioner i omsetning. Og i år ser det ut til å bli enda bedre, med en omsetning på mer enn kr. 200 millioner fortsetter hun. – Vi har bedriftskunder i hele Norge. Per i dag har vi flest kunder i Rogaland, men vi vokser stadig på andre lokasjoner. Et av våre satsingsområder fremover er Oslo og Østlandet.

Aleksander Kronberg-Moe (i front) er leder for Oslo-kontoret. Her sammen med noen av konsulentene på Skullerud og administrerende direktør Bjørg Tomlin.

Ønsker å skille seg ut

Upheads er en utfordrer til de største IT-selskapene i landet og har ambisjoner om å være et annerledes IT-selskap. – IT-selskaper kan ofte være litt kjedelige og det kan være vanskelig å forstå hva de gjør, forklarer Bjørg. – Vi ønsker å være synlige og tydelige på hvem vi er. Vi er store nok til å være et trygt valg for bedrifter. Samtidig er vi ikke større enn at vi har personlig kontakt med alle våre kunder, forteller hun. – Her forsvinner du ikke i mengden og du kommer ikke til en talemeny på telefonen. Alle våre kunder får en personlig kontakt. Dette er noe vi ser behovet for, og er en posisjon vi ønsker å ta. Vi er et selskap med glimt i øyet og med fokus på høy kompetanse hos våre ansatte, sier Bjørg.

Kvinner i tech

Et annet område Upheads fokuserer på er kvinner i tech, som Bjørg forteller at er en av hennes personlige fanesaker. – Vi satser på damer og vi satser på mangfold, forteller hun. – Vi ønsker å få enda flere damer inn i IT. IT-bransjen er en utrolig kjekk bransje der det skjer mye. Det er ikke mange kvinner som utdanner seg innen IT, men det er heller ikke et krav hos oss, sier hun. – Det er så mange stilinger innen IT som ikke er tekniske. Er du god på markedsføring, salg, prosjektledelse eller annet, oppfordrer jeg deg til å søke IT-bransjen selv om du ikke kan IT.

Fornøyde med lokalene i Skullerud Park

Bjørg selv har kontor på Forus, men forteller at gjengen i Upheads som sitter i Skullerud Park trives kjempegodt med lokalene. – Vi har faktisk akkurat utvidet lokalene denne uken, sier hun. – Vi har planer om å bygge opp avdelingen i Oslo enda mer og er konstant på jakt etter nye konsulenter, så hvis noen er interesserte er det bare å ta kontakt, smiler hun. – Vi får flere og flere kunder i Oslo, og vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter hun.

Her kan du lese mer om Upheads.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.