Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Service i resepsjonen

Publisert: 7. mars 2022
Service i resepsjonen

Vi har tatt en prat med damene som jobber i resepsjonen i Skullerud Park. Hvordan ser en vanlig dag ut? Hvilke oppgaver kan de bistå med, og hva er det det nyeste tilbudet de gleder seg til å vise dere?

 

I resepsjonen i Olaf Helsets vei 6 møter du Ann-Kristin, og i resepsjonene i Olaf Helsets vei 5 står Anna-Stina og Lene.

Anna-Stina forteller at en typisk dag i resepsjonen starter med at de starter opp kaffemaskinen og henter ferske bakevarer hos Kreativ Catering. Det kommer en del post, og mange kommer på jobb i tidsrommet 08:00 – 09:00 på morgenen.

Dame står ved kaffemaskin og lager kaffe i Skullerud Park

Mer enn en resepsjon

-Noen bestiller seg en kafe som de tar med seg opp på kontoret og noen vil bare slå av en prat. Som regel kommer det også noen som skal i møter eller på besøk til en bedrift her, så ringer vi opp til bedriften og gir beskjed, sier Lene.

-Det kommer også en del pakker med bud. Da tar vi imot pakkene og gir beskjed til bedriftene at de har en pakke som ligger i resepsjonen, forteller Anna-Stina.

-Mange som kommer innom blir positivt overrasket over at vi har en bemannet resepsjon, sier Lene.

 

Populær utstilling

Resepsjonen er et venteområde for folk som kommer på besøk eller skal i et møte. Noen velger også å ta en pause her, en telefon eller bare lese i avisen. -Vi ønsker at det skal være en sosial møteplass, og ser at folk fra forskjellige bedrifter blir kjent når de slår av en prat her, sier Anna-Stina.

-Folk synes det er gøy med utstillingen av radioer som vi har her i resepsjonen, sier Lene. Det er faktisk mange som har et forhold til, og har hørt om Norsk data og Tandbergs radiofabrikk, legger Lene til.

Radioutstilling i resepsjon skullerud park

Hjelper til med stort og smått

Vi får henvendelser om alt mulig. Det er alt fra bestilling av taxi til tekniske problemer og lunsjforespørsler. Hos oss kan du blant annet booke møterom, auditoriet, elbil, ski (på vinteren) og levere inn post. Vi er også bindeleddet mot driftsavdelingen, så om noen trenger teknisk bistand er det ofte vi som får inn beskjeden fra leietakeren.

«Hovedmålet er å gjøre arbeidsdagen så smidig som mulig for de som har kontorer her» 

Lene, Serviceleder Skullerud Park.

 

Tre besøkende og en resepsjonist står i resepsjonen i Skullerud Park og drikker kaffe

Årets nyhet i Skullerud Park

Snart åpner vi vårt helt nye podcast- og filmrom. Dette rommet er fullt utstyrt og dedikert til våre leietakere slik at de kan lage godt innhold til sine kanaler. Rommet bookes enkelt i resepsjonen.

 

Dame og mann sitter i podcaststudio i Skullerud Park og ler

Kaffebar

Kaffebaren i resepsjonen er åpen 08:15 – 15:00 mandag til fredag.

Her kan du få kjøpt kaffe og fersk assortert bakst.

Møterom

OH5

Disse kan bookes via intranettet

7 møterom i møteromsavdelingen, der har alle TV for oppkopling mot pc/mac – 6 – 16 pers.

2 møterom ute ved kantinen, uten projektor – 8 pers.

Bookes via resepsjonen

Auditoriet – opptil 70 pers. i kinooppsett.  Færre ved klasserom, hestesko etc.

Førstemann til mølla

8 grupperom – 6 – 8 pers.

 

OH6

Disse kan bookes via intranettet

4 møterom – 6 – 17 pers.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.