Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Skreddersydde drømmereiser

Publisert: 24. februar 2016
Skreddersydde drømmereiser

I de helt nyoppussede lokalene i Skullerud Park, har reiselivsselskapet “Uhuru” fått seg splitter nytt kontor. Daglig leder og eier, Anette Skeide er godt fornøyd med sin nye tilværelse.
Uhuru jobber med og skreddersy drømmereiser for alle, både par, familier og spesielle grupper.

Anette har selv blitt kjent med mange andre i felleskapet, og stortrives på jobb hver eneste dag.
Siden oppstart i 2008, har selskapet spesialisert seg på eventyrlige reiser til mange spennende destinasjoner, særlig i Afrika. Reisene planlegges etter eget ønske, slik at både store og små eventyrere kan få se og oppleve hva verden har å tilby.
En av hovedgrunnene til at Uhuru først bestemte for å flytte selskapet til Skullerud Park, var ønsket om å ikke trenge å pendle til og fra jobb. Nå unngår Anette kø til jobben hver eneste dag, noe hun synes er veldig deilig. Hun synes at det kollektive tilbudet til parken er veldig godt, med t-bane og buss ikke lange turen fra kontorene.
– Jeg synes virkelig at flere bør ta en liten tur innom, sier Skeide med et lite smil om munnen.
Skullerud Park tilbyr også en rekke goder til sine leietakere. Anette er selv veldig fornøyd med blant annet utlån av EL- biler hvis det skulle være ønskelig. Det er også utrolig godt å ha marka såpass nærme, slik at man har muligheten til og blant annet ta seg en tur i pausen. Du kan også slå av en hyggelig prat med noen i kantina.

Uhuru driver også med en rekke prosjekter i områdene de opererer. Det er viktig at menneskene de jobber med lever under riktige forhold, og at de har gode vilkår.

Sjekk gjerne ut deres nettsted her: Uhuru

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.