Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Skullerud Park Bootcamp

Publisert: 23. august 2021
Skullerud Park Bootcamp

Bli med på utendørstrening med Skullerud Park Bootcamp!

Vi gjentar suksessen fra i høst og arrangerer utendørstrening. Vi har leid inn PT fra en av våre leietakere, Active Education. Kickstart treningsformen med utendørstrening og bli kjent med naboene dine i Skullerud Park. Vi kjører Bootcamp fire onsdager i september, og følgende dato gjenstår:

Onsdag 22. september kl. 15.30 – 16.15

Førstemann til mølla!

Oppmøte utenfor Oslo Klatresenter i Skullerud Park, Olaf Helsets vei 5, inngang J.

Arrangementet er GRATIS, og påmelding er bindende!

Påmeldingen er stengt. Husk å spesifisere hvilken dato du vil være med, fullt navn, firmanavn og telefonnummer.

Som et smittevernstiltak holder vi god avstand til hverandre og trener utendørs.

Hva er bootcamp?

Bootcamp er en miks av kondisjon og styrke, hvor man har høy puls gjennom hele timen. Alle kan delta – uansett form og nivå! Veiledning på øvelsene vil bli gitt.

PT

Active Education utdanner personlig trenere, gruppeinstruktører og kostholdsveiledere. Som Norges største skole innen dette fagfelt, får studentene lære av de beste trenerne og foreleserne i bransjen. Active Education har et tett samarbeid med treningskjedene.

Therese Starheim har ansvaret for Skullerud Park Bootcamp denne gangen. Therese er utdannet personlig trener og kostveileder ved Active Education. Hun er opptatt av at det skal være gøy, realistisk og gjennomførbart å trene, slik at du du opplever mestringsfølelse og treningsglede. Selv driver Therese med styrketrening og utholdenhetstrening som jogging, sykling og svømming, men har også mange års erfaring fra dans.

Les mer om Active Education her.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.