Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Skullerud Sport Senter – Her kan medlemmene føle seg trygge

Publisert: 24. januar 2022
Skullerud Sport Senter – Her kan medlemmene føle seg trygge

I over 20 år har Skullerud Sport Senter vært det lokale treningssenteret vårt her på Skullerud. Med et bredt utvalg av apparater finnes det noe for alle, og fokuset har hele tiden vært å levere treningsfasiliteter av høy kvalitet. Skullerud Sport Senter er en sosial møteplass, og et sted hvor alle kan føle seg velkommen.

Vi har snakket med Jorunn Foss, daglig leder og eier av Skullerud Sport Senter.

– Det er Tore mannen min og jeg som drifter senteret, forteller Jorunn. Vi er stolte over å være et av de få frittstående treningssentrene som er igjen. Vi har drevet treningssenter siden 1980, det begynte med et lite helse-studio på Bøler. Så fant vi disse lokalene på Skullerud og flyttet inn her i 2001, forteller Jorunn.

Jorunn Foss, eier og daglig leder av Skullerud Sport Senter
Jorunn Foss, eier og daglig leder av Skullerud Sport Senter.

20 år i Skullerud Park

– Senteret åpnet som sagt i 2001, så vi hadde 20 års jubileum i 2021. Vi er den leietakerne som har vært her lengst, legger Jorunn til.

Sosiale og folkelige

– Vi er veldig folkelige. Kom som du er, sier Jorunn. Gjennomsnittsalder på medlemmene er 50 år. Det er en stabil gruppe medlemmer. Mange har fulgt oss siden 1980-tallet. Folkelighet er et annet stikkord, vi er sosiale, liker å reise på turer sammen, holde ulike arrangementer her på senteret.

«Vi trener for å kunne oppleve og nyte livet»

Jorunn Foss, Daglig leder, Skullerud Sport Senter.

 

– Vi gjorde et valg i 2004, vi ønsket å ha fokus på, og satse på «godt voksne» og de har økt snittalderen på senteret her. På ettermiddagen og kveld er det en lavere aldersgruppe som trener her, sier Jorunn.

– Vi ønsker å tilby trening med god plass og mye utstyr. Det er ikke noe problem å holde 2 meteren her. Her kan medlemmene føle seg trygge. Alle medlemmer får hjelp til treningsprogram og oppfølging helt uten ekstra kostnad. Vi ønsker å ha et bredt tilbud og da må vi ha store lokaler og god plass, legger Jorunn til.

Treningsapparater på Skullerud Sport Senter

Godt miljø

– Vi har et veldig godt miljø!  Vi er opptatt av å ha et godt miljø og ikke minst inkludere alle uavhengig, alder fysisk – psykisk form. Her er alle er like viktige, presiserer Jorunn.

Nytt i 2022

Vi gjør stadig vekk endringer, vi er opptatt av å levere høy kvalitet. Utstyrsmessig vil vi ikke henge bakpå. I 2022 vil vi ha fokus på gruppetrening, og vi har begynt å planlegge rundt dette, sier Jorunn.

– Gruppetimer har vi alltid hatt og jobbet godt med. Nå ønsker vi å dra gruppetimer litt lengre. Vi satser ekstra på denne treningsformen i 2022. Gruppetimer er undervurdert som treningsform og det ønsker vi å gjøre noe med. Ikke alle har en egenmotivasjon for trening, noen trenger et fast oppmøte tidspunkt og andre som rett og slett guider de gjennom en økt med musikk og mye glede. På den måten får du også tømt hode for dagens utfordringer og jobbtrøtthet, legger Jorunn til.

– Utfordringen etter lang periode med pandemi og nedstengte treningssentre er å finne gode instruktører, som vil være med å utvikle timer fremover i tid, sier hun.

Til våren arranger Skullerud Sport Senter flere turer forteller Jorunn. Først på programmet er en sykkeltur til Italia. På turen kan det være med inntil 30 stykker. På sensommeren blir det en fottur til Bretagne, og flott turområde i Frankrike med flott natur. Senhøsten blir det Godt Voksen tur til Napoli området i Italia.

Trener hele året

– Medlemmene våre trener ganske jevnt hele året, men vi merker også noe økning i januar og februar. Vi kjører ikke noe tilbud i januar, medlemmene må betale for den kvaliteten og lokalene vi har her, sier Jorunn.

Hva er ditt beste treningstips?

– Det kommer helt an på hvor i livet man er, det er viktig å sette av tid. Bestem deg for 2-3 ganger i uken. Føles 2-3 ganger mye ut i starten er det viktig å tenke at det er bedre med en dag i uken, enn ingen ting, legger hun til.

– Kondisjonstrening er bra, men ikke glem styrketrening! sier Jorunn. Spesielt er dette viktig jo eldre man blir, smerter kommer etter et stillesittende liv, legger hun til.

Her kan du lese mer om Skullerud Sport Senter.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.