Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Sommer på Skullerud

Publisert: 6. juli 2022
Sommer på Skullerud

Sommerferien står for tur og her på Skullerud er det mye å finne på. Vi har samlet noen tips til turer du kan gå, steder å bade og serveringssteder som holder åpent i sommer.

Turer å gå

Med markagrensa rett utenfor døra er det mange muligheter for å gå eller løpe seg en tur i sommer. Hvis været viser seg fra sin beste side og vi får temperaturer over 25 grader kan det være ganske behagelig med en svalende tur i skogen. Vil du ha vakker utsikt, bratte motbakker eller en nærmest flat runde? Valget er ditt, her i området finner du alle alternativene.

 

Tips til turer i nærområdet

Motbakke på vei opp til Rustadsaga skullerud

Hvis du er usikker på detaljene på noen av turene finner du mer informasjon på ut.no.

Badeplasser rundt Nøklevann

– Rustadsaga, Bråten og Kattisa er alle flotte badeplasser for store og små. På Bråten kan du hoppe fra stupebrettet, hvis du vil bade, mens på de andre badeplassene går ut fra gresslette eller sandstrand.

Skilt til Rutasaga

Serveringssteder

Rustadsaga er alltid et godt alternativ da de lager nydelig hjemmelaget bakst hver dag. I sommer holder de åpent alle dager med unntak av mandager.

Åpningstider Rustadsaga

Tirsdag-fredag kl.11.00-15.00

Lørdag-søndag kl.11.00-16.00

Sanremo på Skullerud

Pizzarestauranten Sanremo på Skullerud holder åpent hele sommeren og her kan du også sitte ute. Den store menyen inneholder klassiske retter som blant annet pasta, pizza og salater. Det har også nydelige desserter og is som er perfekt i sommervarmen.

Sanremo restaurant Skullerud uteservering

Åpningstider Sanremo

Tirsdag-søndag kl.12.00-22.00

Oslo Klatrestenter

Man kan ikke alltid stole på det norske sommerværet. På dager med regn og dårlig vær er det fint å ha mulighet til å ta hele familien med på Norges råeste klatresenter; Oslo Klatresenter på Skullerud.

Jente i klatrevegg

 

God sommer!

 

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.