Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Sørensen Sport åpner butikk på Skullerud!

Publisert: 6. september 2019
Sørensen Sport åpner butikk på Skullerud!

Gutta i Sørensen Sport går mot strømmen når de nå åpner ny sportsbutikk på Skullerud i et ellers tøft handelsmarked.

Åpning: fredag 13. september kl. 13 i Olaf Helsets vei 8. Her blir det inspirasjon, nye produkter og ikke minst; gode åpningstilbud. 

– Mange tenker vi er gærne som åpner en ny sportsbutikk i dette markedet. Kanskje er vi det, men vi har trua på konseptet vårt og det vi tilbyr av varer, tjenester og aktiviteter, forteller Robert i Sørensen Sport.

F.v. Aleksander, Robert og Ole i Sørensen Sport gleder seg til åpning fredag 13. september!

Sykkelverksted + sliping og smøring av ski

Sørensen Sport har fokus på å selge produkter av høy kvalitet av ansatte med god kompetanse og høy fagkunnskap. Her får du hjelpen du trenger, uansett om du ønsker å kjøpe din første sykkel eller er en erfaren skiløper. I tillegg til kjøp og salg av varer tilbyr butikken ulike nyttige tjenester og kurs innen ski og sykkel.

– Vi har et eget sykkelverksted med dyktige sykkelreperatører. Ta med sykkelen din og vi fikser den for deg, sier Ole i Sørensen Sport.

– For ikke å snakke om tilbudet vårt når det kommer til skisliping, prepping og smøring, fortsetter Robert, som kan fortelle at de har ansatte med erfaring fra å smøre skiene til landslaget.

– Vi har investert i topp utstyr, og har nå de fremste maskinene for sliping av langrennsski, i tillegg til moderne utstyr for preparering, som blant annet IR-varmer og varmeskap i butikken.

Utleie av ski og sykler

 – Vi applauderer det økende miljøengasjementet i Norge, og det har vært viktig for oss å ha fokus på nettopp dette i opprettelsen av vår nye butikk, forteller Robert fra Sørensen Sport.

– Vi selger kvalitetsutstyr som ikke nødvendigvis må byttes ut så ofte. I tillegg har vi utleie av både sykler og felleski, og på sikt skal vi tilby utleie av telt og annet nyttig turutstyr. Du trenger altså ikke å ha fullt opp med utstyr i boden for å kunne ta deg en fin tur i marka.

Videre forteller Robert at butikken på Skullerud er et elsykkel-demosenter. Her får du tak i elsykler i alle former og størrelser. Ta også gjerne med deg sykkelen for testing på Østmarkas brede, fine og rolige grusveier som du finner rett utenfor døra til butikken. For plasseringen var også en viktig faktor for å åpne ny butikk.

En forlengelse av marka

Sørensen Sport på Skullerud er plassert rett ved inngangen til Østmarka. Med store fine vinduer som ser rett ut i marka kommer du her tett på naturen.

– Vi ønsket å benytte oss av denne fine plasseringen, som er en naturlig start og avslutning på turen. Her kan du leie deg et par felleski, ta deg en herlig skitur via Skullerud skistadion der kunstsnø sikrer deg godt skiføre, før du nyter en deilig kopp kaffe i loungeområdet i butikken etter endt tur, forteller Robert. – I tillegg til den fine tilknytningen til marka er Skullerud enkel å komme seg til med t-bane dersom du bor i Oslo sentrum, og det er generelt sett utrolig mange fine områder innover i Østmarka for å sykle, telte, gå på tur eller på ski.

– Vi håper at vi med Sørensen Sport på Skullerud kan senke terskelen for å komme seg ut i marka. Vi håper å være flinke til å hjelpe kunden, spesielt hvis man er helt ny og skal kjøpe noe for første gang. Vi vet hva som er viktig å tenke på og ønsker å komme med gode anbefalinger og inspirere til fine turer i marka, avslutter Ole.

Les mer om åpningen av Sørensen Sport på Skullerud her.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.