Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Sørensen Sykler med nyåpning

Publisert: 9. mars 2015
Sørensen Sykler med nyåpning

Butikken Sørensen Sykler ble for ikke lenge siden en del av Opsahl Gruppen der også Skullerud Park inngår. Alle som leier lokaler i parken, får rabatt i sykkelbutikken.

Nå blir butikken pusset opp og det blir en enda bedre opplevelse for kundene å velge sykkel av høy kvalitet. Lokalene blir større slik at det er blitt bedre plass til å vise frem de kjente merkevarene.

Nettsiden Landevei.no besøkte butikken nylig, les deres reportasje her.

Du finner butikken på Fyrstikktorget på Helsfyr. Vis frem parkeringskort fra parken eller visittkort, det er bevis for at du er ansatt i et firma som holder til i Skullerud Park.

Sørensen Sykler selger landeveissykler, terrengsykler, fatbikere, fulldempere og el-sykler.  Her finner du sykler for alle og i alle prisklasser, også barnesykler fra Trek fra 1750 kroner og oppover.

Butikken fører merker som De Rosa, Cervelo, Specialized, Kona, Trek, Hard Rocx, Genisis, med mer. Det bugner også av deler og tilbehør på varelageret, her er det merker som Shimano, Campagnolo, Sram, FOX, Rock Shox, Topeak, EVOC osv.

Sørensen Sykler har eget verksted og utfører servicer på alle sykler. Også alt du trenger av klær og tilbehør finner du butikken.

Adressen er Karoline Kristiansen vei 8, 0661 Oslo. Du kan ta buss 21 retning Helsfyr og gå av på holdeplass Fyrstikktorget. Kommer du med t-bane? Gå av på Helsfyr og følg skilt til Fyrstikktorget.

Kommer du med bil? Det er gratis parkering utenfor butikken. Se på bildet under, innkjørselen til parkeringsplassen kan gi et anonymt inntrykk, men butikken finner du innerst til høyre.

Åpningstider finner du på nettsidene til Sørensen Sykler.

Kart

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.