Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Splitter nye kantinelokaler

Publisert: 6. april 2016
Splitter nye kantinelokaler

Alle oss i Skullerud Park kan stolte annonsere at våre kantinelokaler skal pusses opp og totalrenoveres i løpet av nærmeste fremtid. Bakgården, som er konseptet for den nye kantinen vil ha en åpen løsning som vil ha et slags ute-inne preg. Vi vil prøve å skape en trivelig og beroligende atmosfære som vil være åpen for alle, hele dagen.

Kreativ leder og interiørarkitekt Elisabeth Bjørge fra Krohn Interiørarkitekter, har tidligere vært med på og utvikle flere ulike suksessfulle prosjekter i Oslo området. Med hjelp fra prosjektleder Kristian står kantinen ferdig allerede i sommer.
Hovedtanken bak konseptet er at Bakgården skal fungere som et sosialt møtepunkt for alle her i SNP, der man ikke bare kan unne seg en ordentlig godbit fra kantina men også holde møter. Det vil også være muligheter for leie av lokalet for ulike sosiale begivenheter og aktiviteter.

Kjøkkensjef Renate ser frem til at det nye prosjektet står ferdigstilt. Hun mener at dette vil være med på å skape et enda bedre miljø i og rundt kantinen. Det viktigste er at alle er fornøyde, og har en god matopplevelse sier Renate. I kantinen jobbes det for fullt, maten lages fra bunnen av og det er mange muligheter for å få tilpasset ditt måltid etter dine ønsker.
Vi håper byggearbeidet ikke vil medføre ulemper for våre leietakere.

Vi sees i bakgården!

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.