Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Track Norge har full oversikt fra nye lokaler

Publisert: 13. september 2016
Track Norge har full oversikt fra nye lokaler

Og vi kan godt tillegge at de er på rett spor. For det handler å utnytte teknologien som ligger i GPS-signalene vi omgir oss med, og som de fleste av oss er bekjent med gjennom mobiler, treningsklokker, navigasjon, etc.

Track Norge har vært leietakere i Skullerud Park siden juli 2015 og allerede rukket å bli varme i trøya. På kontoret i Notisblokka møter vi en blid og fornøyd gjeng, bestående av Harald Nordeng (gründer og daglig leder), Martine Blomfield og Ove Midtsjø.

Fortell først hvorfor dere valgte Skullerud Park!
– Først og fremst må jeg innrømme at jeg ønsket en kort og køfri vei til jobb, sier Harald. Og siden jeg bor på Ekeberg, så var det naturlig å se seg om på sydsiden av Oslo. Inntrykket jeg fikk av Skullerud var svært positivt og jeg følte at min bedrift passet god inn her.

Og nå har dere funnet dere til rette?
– Ja, så absolutt. Vi trives godt her og ser mange fordeler av å være en del av et større miljø, både med tanke på forretninger og det sosiale. Lokalene vi leier er lyse og fine, med gode fasiliteter og utsikt mot flotte Østmarka. I tillegg er det enkelt å parkere og lett tilgjengelig for de hos oss bruker T-banen. Martine pendler fra Moss og er glad hun slipper å kjøre i kø helt inn til sentrum.

Fortell kort om Track Norge, hva driver dere med?
– Vår teknologi er med på å forenkle hverdagen, og skape sikkerhet og trygghet. Gjennom en tracker, dvs. en GPS-enhet, og tilhørende programvare kan vi spore og holde oversikt over det meste; fra biler, båter, motorsykler – til f.eks barn og personer med demens. Løsningene er enkle å bruke og ikke for kostbare.

Her foregår testing av ulike løsninger for elektronisk kjørebok.

Dere har også elektronisk kjørebok?
– Ja, vi har utviklet en løsning som er tilpasset for både yrkestransport og vanlige kjøretøyer. Her vil man få en korrekt og fullstendig oversikt over all kjøring, og det er enkelt å skille mellom privat og jobb. Løsningen er webbasert og en sparer mye tid på å slippe manuell føring av kjøringen. I tillegg er det trygt å alltid vite hvor bilen er, dersom noen andre skulle ha veldig lyst på den.

Vi forlater den hyggelige gjengen i Track Norge for denne gang, og ønsker de lykke til videre – på rett spor.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.