Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Trimrom for alle med kontorlokaler i Pionérbygget

Publisert: 23. februar 2015
Trimrom for alle med kontorlokaler i Pionérbygget

Skullerud Park ivrer for at de som leier kontorlokaler skal trives. Nylig ble derfor et stort trimrom tilgjengelig for alle som arbeider i bygningen Pionérbygget.

Trimrommet er ubemannet, men åpent hele døgnet, du kommer inn ved å bruke nøkkelkortet ditt. Du finner trimrommet slik: Stå i det store atriumet midt i bygget og se mot kjøkkenet der du kjøper lunsj. Til høyre for kjøkkenet finner du en trapp du skal gå ned.

Når du går inn i trimrommet finner du garderober til høyre med dusj. Rett frem i trimrommet finner du to rom for rask omkledning samt skap med plass til bag eller lignende. I trimavdelingen er det også badstu, men da må du planlegge litt og skru opp varmen på forhånd. Som regel holdes det også et åpent et større rom som er uten treningsapparater, her kan man drive annen trening.

Pionérbygget ligger omtrent midt i parken, se kart her. De som holder til i nabobygningen Vekstsenteret har tilgang til eget trimrom i Vekstsenteret.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.