Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

TT Micro inn i nye lokaler

Publisert: 20. september 2017
TT Micro inn i nye lokaler

TT Micro opplever stor vekst og har flyttet inn i nye, større lokaler i Skullerud Park.

TT Micro ble etablert i 2001 og har holdt til på Skullerud siden 2003/2004. Som en bedrift i utvikling og med en årlig vekst på rundt 25-30% har de hatt behov for å forflytte seg og utvide flere ganger. De har derfor hatt lokaler ulike steder i Skullerud Park i løpet av årene. Nå senest har leverandøren av blant annet digitalradioer passende nok flyttet inn i Radiofabrikken i Olaf Helsets vei 5, der Tandberg Radio i sin tid satt.

F.v. Ole Morten Skymoen og Tom Vedvik i TT Micro

Digitalradio og mobiltilbehør

TT Micro er en gründerbedrift med 22 ansatte som leverer bl.a. digitalradio og mobiltilbehør. Kundebasen består av kjeder innen bensin, bil og elektro. Ole Morten Skymoen, Daglig leder i TT Micro forteller om spennende tider for selskapet med tanke på slukkingen av FM-nettet og overgangen til digitalradio (DAB), som de er leverandør av. De leverer digitalradioer både til hjemmet og til biler, og kan fortelle at selv om det har vært litt skepsis til slukkingen av FM-nettet har de som har tatt skrittet og byttet til DAB blitt veldig fornøyde.

Ønsket å bli i Skullerud Park

Morten forteller at de er godt fornøyde med Skullerud Park som kontorsted og at de ikke har sett seg om etter andre lokaler enn nettopp i parken når de har sett behovet for større plass.
– Nå har vi vært på Skullerud i mange år og mange av de ansatte bor her i nærheten. Vi trives godt med å ha lokaler her på Skullerud og ønsket å bli her når vi så at vi igjen hadde behov for å utvide. Nå har vi fått helt supre lokaler med mye lagerplass, lasterampe og et godt kontormiljø som vi har blitt veldig fornøyd med. Vi fikk det akkurat som vi ville, med nok plass som gjør ting mer effektivt.

Morten forteller videre at det er nyttig for de å sitte i Skullerud Park med tanke på muligheten for å benytte seg av tjenestene til andre leietaker i parken.
– Vi har kontakt med ulike bedrifter som sitter i parken og synes det er veldig praktisk å ha de vi samarbeider med og benytter oss av vegg i vegg.

F.v. Ole Morten Skymoen og Tom Vedvik viser frem de nye digitalradioene til bil

Med ønske om mer samarbeid på tvers

Til slutt har Morten en liten oppfordring til aktuelle leietakere i parken;
– Det har lenge blitt spådd ”butikkenes død”, og vi ser at dette inntar kraftig nå. Konkurransen er tøffere og dette er bare begynnelsen. Vi trenger nye måter å selge på og formidle våre merkevarer og budskap til det norske folk via bl.a. internett og sosiale medier for å møte morgendagen på en god og effektiv måte. Her trenger vi hjelp. Føler du og din bedrift at dere kan være til nytte fos oss her? Ta da gjerne kontakt, smiler Morten som kan nåes på Morten@ttmicro.no eller tlf: 920 23 555.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.