Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Varoma på plass i nyoppussede kombinasjonslokaler

Publisert: 11. februar 2020
Varoma på plass i nyoppussede kombinasjonslokaler

I nyoppussede kombinasjonslokaler i Skullerud Park finner du Varoma. De har nylig flyttet hovedkontoret sitt til Olaf Helsets vei 6. Vi går inn i flotte, renoverte, lyse lokaler med inspirerende ord på veggen når vi går inn til et av de nyeste tilskuddene i Skullerud Park.

Sørger for at bedrifter har god kaffe på jobb

Varoma leverer kaffemaskiner, vendingmaskiner og vannløsninger til kontorer, bensinstasjoner, Deli DeLuca og lignende. – Men hovedbeskjeftigelsen vår er nettopp det å levere kaffemaskiner til kontorer, forteller Merete Skuland Olsen i Varoma. -Det er viktig for oss å levere god kaffe som smaker godt, fra anerkjente leverandører. Vi leverer kun kaffe fra kjente merkevarer som Evergood og Ali Kaffe. Vi tilbyr hele spekteret av kaffe; fra espresso til traktekaffe. Merete forteller at de leverer et konsept rundt kaffemaskinene. – Vi tilbyr kjøp eller leie av maskinene, samt service, i tillegg til selve kaffen. Hele bønner eller malt kaffe. Vi skal sørge for at kaffemaskinen virker og at kaffen smaker godt! God kaffe er viktig for trivsel og miljø på arbeidsplassen. Vi er en salgsbedrift, men vi tilbyr mer og mer service, sier Merete.

Merete fra Varoma i bedriftens nye lokaler.

Kombinasjonslokale av kontor og lager

Merete forteller at Varoma vokste ut av sitt gamle lokale ettersom de hadde behov for et større lager. -Det kan være vanskelig å finne gode kombinasjonslokaler. Da vi fant Skullerud Park, som hadde den type lokaler vi var ute etter og samtidig så hvor fleksible, serviceinnstilte og greie gårdeier var, ble det et naturlig valg. Vi så på flere kombinasjonslokaler, men akkurat dette var perfekt til vårt bruk. At det var lett tilgjengelig med t-bane og parkeringsplasser var med på å gjøre dette til riktig sted for oss. I tillegg kjente vi til Opsahl Gruppen fra før, legger Merete til, som kan fortelle at hun har kjøpt bolig av Opsahl Bolig tidligere.

Stort lager var viktig for Varoma i jakten på nye kombinasjonslokaler.

Godt fornøyd med fasilitetene

– Vi er veldig fornøyde så langt. Selve kombinasjonslokaler er helt perfekt for oss. I tillegg er det godt tilrettelagt med varemottak og det er generelt sett et utrolig hyggelig miljø her. Servicesenteret med Jack og Ann-Kristin er veldig bra. Alle er så behjelpelige. Selv om vi ikke hadde flyttet inn enda, fikk vi tatt oss en tur innom Expoen i fjor for å kikke litt. Vi gleder oss til å kunne delta på årets Expo, forteller Merete. – Og alle fasilitetene her må og nevnes. Kantina er utrolig god. Lånebilene har vi selv ikke fått benyttet oss av enda, men det er et utrolig godt tilbud. Og så er vi veldig fornøyd med oppussingen. Dette var jo faktisk et lager før vi tok over, forteller Merete mens hun ser seg rundt i det fine lokalet.

Avslutningsvis forteller Merete at de ser frem til å bli bedre kjent med de andre leietakerne. –  Du skal ikke se bort fra at vi plutselig står på døra til leietakerne og lurer på om de trenger en kaffemaskin, smiler Merete.

Varoma har holdt på i 12 år og består av 20 ansatte. Bedriften driver fra Oslo, Bergen og Trondheim, med hovedkontor i Oslo.

Les gjerne mer om Varoma her!

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.