Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Velkommen til aktiv vinter!

Publisert: 9. november 2017
Velkommen til aktiv vinter!

Hold deg aktiv i vinter!

Etter stor etterspørsel under Expo Skullerud Park følger Sørensen Sport og Sørensen Sykler opp med en kveld som oppfordrer til aktivitet utendørs, også i vintersesongen. Torsdag 23. november fra kl. 15 i kantina i Olaf Helsets vei 5, holder gutta fra butikkene et foredrag om vinteraktivitet, lærer deg å smøre ski som en proff og tilbyr deg å bytte til piggdekk på din sykkel slik at du er klar for vinteren!

Arrangementet er gratis og åpent for alle leietakere som ønsker å bli med. Kom gjerne innom for delen av programmet som passer deg, eller bli med på hele arrangementet.

Program

15:00-15:45: Hold deg aktiv i vinter
Det er ulike måter du kan holde deg i aktivitet utendørs på vinteren, og dette foredraget tar for seg mulighetene. Hva med å sykle til jobben? Bytt til piggdekk og ordentlig tøy så kan du sykle året rundt. Felleski begynner å bli et kjent begrep i Norge, og med slike ski er dørstokkmila litt kortere, ettersom du alltid er klar for en skitur uten å måtte tenke på smøring. Sørensen Sport har med seg utvalgte felleskimodeller og viser og snakker om forskjellene og hvorfor velge hva.

15:45: Lett servering
Gled deg til å smake på Kreativ Caterings eget pølsemerke; Metervare

16:00-16:45: Smørekurs
Smør deg frem til OL gull på 45 minutter! Vi viser tips og triks til å smøre skiene dine som en profesjonell. Vi stiller med utstyr så du kan prøve ut teorien i praksis. Ta også gjerne med egne ski.

Fra 16:45: Spørsmål og oppfølging
Vi har med måleutstyr for ski. Har du ski du ikke er fornøyd med? Sliter du med feste eller dårlig gli? Ta med de skiene du har og Robert fra Sørensen Sport måler de opp for deg.

Har du planer om å begynne å sykle på vinteren? Sørensen Sykler hjelper deg å bytte til piggdekk.

Velkommen!

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.