Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Velkommen til AssisterMeg

Publisert: 15. januar 2018
Velkommen til AssisterMeg

Vi ønsker velkommen til AssisterMeg AS som flyttet hovedkontoret sitt til Skullerud Park i oktober! Selskapet, som har fått lokaler i Pionérbygget, kan fortelle at de er i stor vekst, og at de allerede har blitt kjent med flere leietakere i parken som har blitt nye samarbeidspartnere.

– AssisterMeg var opprinnelig et lite gründerfirma i Stavanger som startet opp i 2006 forteller nestleder i selskapet, Cathrine Seim. – Selskapet startet med få ansatte, men begynte fort å vokse og er nå oppe i 1.000 ansatte over hele landet.

– Vi er totalt 23 personer i administrasjonen, hvorav 16 sitter med fast arbeidsplass i Skullerud Park.

AssisterMeg AS er den største private leverandøren i Norge i sin sektor. Virksomheten arbeider med ulike måter å levere helsehjelp på; som brukerstyrt personlig assistanse (PBA), avlastning, støttekontakt og heldøgnsomsorg for barn, ungdom og voksne med spesielle behov.

Cathrine (t.v.) og Kjersti har kommet seg godt til rette i Skullerud Park

Brobygger

Daglig leder i AssisterMeg, Kjersti Koller, forteller at de har valgt et konsept som går ut på å være en aktør innen helse som fremmer aktivitet og mestringsfølelse. – AssisterMeg skal være en brobygger fra det å være passiv til å bli aktiv, og dette gjelder alt fra å komme seg ut på skiturer og prøve klatring til å kneppe en knapp etter et slag. Målene til våre brukere er ulike, til det å delta i et VM til å bli mester i eget liv.

Cathrine forteller at Assister meg er del av Team Olivia, et nordisk konsern fra Sverige med 13.000 ansatte. – I Sverige har det innen helse lenge vært vanlig å konkurrere på konsept, sier Kjersti. – Dette er en ny måte å tenke på og i Norge er vi en av de første som konkurrerer på konsept. Her er det plass til alle så lenge ikke alle konkurrerer på samme layout.

Ønsker samarbeidspartnere

Videre forteller Kjersti og Cathrine at de ønsker nye samarbeidspartnere som kan være gode støttespillere med tanke på å supplere en hverdag.

– Ettersom vi har kontorer og kunder over hele landet trenger vi blant annet samarbeidspartnere som er landsdekkende, slik som eksempelvis Skiforbundet og Bandyforbundet som er to av våre eksisterende samarbeidspartnere, sier Cathrine.

AssisterMeg sponser ulike forbund og enkeltutøvere. – Samarbeidspartnere vi trenger inkluderer de som kan hjelpe utøvere som ønsker å komme i aktivitet. Eksempelvis i år sponser vi Eirik Bye som er tatt ut for å delta for Norge i Paralympics. AssisterMeg jobber aktivt for å skaffe ledsagere inn i idretten og er tilstede på ulike sportsarrangementer for utviklingshemmede.

Hvorfor Skullerud Park

Kjersti forteller at AssisterMeg ønsker å gjenkjennes på innsiden som de vil se ut på utsiden og viser til at de blant annet har ansatte med funksjonshemminger. – Det er også her Skullerud Park kommer inn, sier Kjersti. – Vi er en liten administrasjon og ønsket kontorlokaler som har mulighet til å samle flere ansatte enn kun oss som sitter her til daglig. Vi hadde behov for lokaler der vi enkelt kan følge opp brukerne våre og der det i tillegg er tilrettelagt for blant annet treningsmuligheter og skiaktiviteter med Østmarka rett utenfor døra. Vi var ikke interessert i lokaler der førsteinntrykket er helse, fortsetter Kjersti. – Dette er folk som tilbringer nok tid på sykehus og lignende, derfor ønsket vi å fremme normalitet. Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger på de fine og moderne lokalene i Skullerud Park fra pårørende som opplever seg sett, i tillegg til at det er håndterbart for de i rullestol.

Stor effekt av Expo Skullerud Park

Tidligere satt AssisterMeg midt i Oslo sentrum og Kjersti forteller at det var stor enighet om å flytte bedriften til Skullerud, selv om samtlige fikk lengre reisevei. Det har vist seg å være et praktisk og godt arbeidsmiljø her, forteller Kjersti.

– Vi hadde spesielt stor effekt av expoen som ble arrangert her i høst, der vi ble kjent med flere andre leietakere og endte opp med 5-6 henvendelser fra samarbeidspartnere. Flere har også banket på døra vår og ønsket å samarbeide med oss, noe vi er veldig glade for. Vi oppfordrer alle som er interessert i det vi gjør eller tror de kan være en samarbeidspartner for oss om å ta kontakt, avslutter Kjersti.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.