Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Vellykket Expo 2019!

Publisert: 25. oktober 2019
Vellykket Expo 2019!

Ingenting er så trivelig som vårt faste arrangement; Expo Skullerud Park!

Vi er glade for at se at så mange av våre leietakere ser verdien i å ha stand under dette arrangementet og benytter muligheten til å bli kjent med de ulike bedriftene som sitter her. Vi har her samlet et knippe bilder fra dagen som du kan ta en titt på!

Forrykende foredrag av den populære foredragsholderen Solfrid Flateby

Dagen startet i Auditoriet. Alle som kom fikk goodiebags, der leietakerne Wittusen & Jensen, Oslo Klatresenter, Sørensen Sport og JPC bidro med innhold. Etter en intro av gårdeier Anders Opsahl, holdt vi en Kahootquiz som allerede har blitt ønsket igjen til neste år av flere av leietakerne. Så tok sprudlende Solfrid Flateby over med et morsomt foredrag der hun ga sine 6,5 tips til en bra arbeidshverdag.

Mat og mingling

Noe av det viktigste med Expoen er muligheten leietakerne har til å vise frem sin bedrift og sine produkter, og til å drive med nettverksbygging med andre bedrifter. Etter endt foredrag bar det derfor ut i kantina der bedriftene hadde satt opp sine stands.

Folk sto i kø for å få god mat fra vår leietaker Kreativ Catering.

Flere av bedriftene la opp til aktiviteter og hadde konkurranser og giveaways. Her fra skytekonkurransen på EconPartner sin stand.

Damene i JobConnect/Kvikke Hoder lagde god stemning i kjent Oktoberfest-stil!

Kåring av beste stand

For første gang kåret vi beste stand. Prisen gikk til Gulating som stilte med ølsmaking, pyntet stand og ikke minst; kunnskapsrikt og hyggelig standbetjening.

Takk til alle som tok turen, vi gleder oss allerede til neste år!

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.