Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Wittusen & Jensen flytter hovedkontoret til Skullerud

Publisert: 21. desember 2016
Wittusen & Jensen flytter hovedkontoret til Skullerud

Denne høsten av vært formidabel med tanke på interesse og signering av nye leiekontrakter, forteller utleieansvarlig Linn Hege Aas. Vi har i snitt hatt to til tre visninger i uken, og svært mange har kommet tilbake med ønske om å flytte virksomheten til Skullerud. En av de siste avtalene er med Wittusen & Jensen. I 2017 flytter de med over 100 ansatte fra Rødtvet til Skullerud Park. Vi har spurt Bjørn Westengen litt om veien frem til den viktige avgjørelsen.

Hva var hovedårsakene til flytting?
Dagens lokaler er ikke lengre hensiktsmessige for vår bruk. De er for store, vi er fordelt på 4 etasjer og kravene til standard og inneklima kan ikke lengre innfris i våre lokaler.

Fortell litt om prosessen dere har vært gjennom. Hvilke krav hadde dere? Ble andre alternativer vurdert?
Våre krav til nye lokaler var svært mange. Blant de viktigste var fleksibilitet i areale og leieperiode, konkurransedyktig pris, campusløsning, gode og moderne kontorlokaler samt nærhet til bane/buss. Vi har vurdert mange andre alternativer i de to årene vi har holdt denne prosessen gående, men ingen kunne innfri våre kommersielle og tekniske krav i tilstrekkelig grad slik Skullerud Park har gjort.

Anders Opsahl med en hyggelig signatur fra adm. dir. Petter Odd Jensen.

Hvilket inntrykk fikk dere av Skullerud Park, og hvordan ble dere fulgt opp?
Vi fikk et svært godt inntrykk av Skullerud ved første besøk. Linn og Anders tok godt i mot oss og ga en god introduksjon til hva vil kunne få i parken. De kunne tilby mye av det vi etterspurte. Oppfølgingen har vært bra, ikke pågående og utidig, men helt etter vårt ønske om fremdrift.

Hva var de viktigste grunnene til at valget falt på Skullerud Park?
Kombinasjonen pris og fleksibilitet, en fullverdig campus (kantine, møterom, kreative rom, felles resepsjon med mere) samt imøtekommenhet på mange av våre øvrige tekniske og kommersielle krav, var nok de viktigste årsakene. Videre gode parkeringsmuligheter for våre ansatte, tiltalende omgivelser, nærhet til offentlig kommunikasjon, treningsmuligheter inne som ute, servicetilbud i nærområdet m.m.

Hva vil ny lokasjon bety for selskapet?
Vi tror Skullerud Park kan stimulere til økt kreativitet, arbeidsglede, engasjement, samhandling og bedret kommunikasjon hos våre medarbeidere. Videre ser vi muligheten for å styrke vår kultur og stolthet, og kunne gi våre kunder en god opplevelse i moderne lokaler.

Vi takker Bjørn Westengen for praten og ser frem til å ta imot Wittusen & Jensen i 2017.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.