Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Yoga på plass i aktivitetsparken

Publisert: 13. mars 2019
Yoga på plass i aktivitetsparken

Aktivitetsparken i Skullerud Park fylles opp med aktører. En av leietakerne er Irja Thofte som driver Irjayoga. Irja forteller at hun instruerer Ashtanga yoga, den mest dynamiske og fysiske formen for yoga, uten at det skal skremme noen, forsikrer hun. – Det er viktig å understreke at dette ikke er en konkurranseidrett. Det handler om din egen prosess. Vi har alle ulik bakgrunn, historie og ikke minst kropper, så det er viktig å ikke sammenlikne seg med andre deltakere, sier Irja.

Deltakerne i posisjonen Chaturanga under en av timene til Irja i parken

– Ashtanga yoga er for deg som ønsker en fysisk treningsform som samtidig trener sinnet. Yoga kan beskrives som en meditasjon i bevegelse. Irja forteller at hun opprinnelig begynte med gravidyoga, før hun ble kjent med Ashtanga som hun nå har drevet med i ti år. – Jeg elsker denne formen for yoga. Den har et fast system av yogaposisjoner som bygger på hverandre, gjør det forutsigbart og trygt å utføre, samtidig som du blir utfordret fysisk såvel som mentalt. Det er ikke lenger slik at det er én type mennesker som gjør yoga, “alle” gjør yoga, sier Irja.

– Min intensjon er at andre skal erfare det jeg føler yoga har gitt meg; nemlig et verktøy i hverdagen til å lettere ta kontroll over eget liv, føle mer tilfredshet og ro forteller hun. Irja holder både faste kurs, som er lurt å melde seg på dersom du ønsker å garantere deg
plass, samt drop-in-timer. I tillegg til faste timer tilbyr hun privattimer og yoga for bedrifter. Ta gjerne kontakt med henne dersom dette er noe du er interessert i å høre mer om. Av yogatyper tilbyr hun faste kurs i Ashtanga og ungdomsyoga, men kan også tilby veiledning og timer innen Mediyoga samt yoga for gravide/barsel og barn.

Irja tilbyr ulike kurs og former for yoga i Aktivitetsparken

Aktivitetsparken sto ferdig høsten 2018 og her har vi fått inn spennende aktører med et variert aktivitetstilbud. Konseptet er at de ulike aktørene leier hvert sitt aktivitetsrom og har fellesarealer som inkluderer garderober, toaletter og loungeområder. I tillegg til Irja Yoga finner vi i Aktivitetsparken blant annet judo, kickboksing og karate. I etasjen over har du klatresenter og treningssenter. – Jeg er godt fornøyd med hvor fint og lyst det er her i Aktivitetsparken, og ser for meg at det blir bra med dynamikk og liv her når flere av aktørene er på plass og i gang med sine aktiviteter, avslutter Irja.

Ønsker du å bli mer kjent med Irja og tilbudet hennes, sjekk gjerne nettsiden og facebooksiden hennes.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.