Kontakt oss
Forside / Ofte stilte spørsmål / Generelt /

Har dere fokus på miljø/bærekraft i Skullerud Park?

Vi har fokus på miljø og bærekraft i Skullerud Park. Her er noen av tiltakene vi har gjort for mer miljøvennlige bygg, og for å tilrettelegge for at leietakerne våre kan ta bærekraftige valg:

Miljøfyrtårnsertifisert gårdeier. Bak Skullerud Park står Opsahl Eiendom. Opsahl Eiendom er en Miljøfyrtårnsertifisert gårdeier, noe som vil si at alle våre bygg, deriblant byggene i Skullerud Park, er miljøfyrtårnsertifiserte.

Avfallssortering og søppelrom er viktige bidrag for å redusere vårt CO2-avtrykk. Vi har mange fraksjoner for sortering, og flere enn det som er påkrevd. Vi tilrettelegger slik at det er oversiktlig, og all informasjon man trenger er på plass.

Bytte av ventilasjonsanlegg er en viktig investering og bidrag til at byggene i Skullerud Park skal bli mer miljøvennlige. Vinteren 2024 fikk vi ferdigstilt nytt ventilasjons-, kjølings- og SD-anlegg. Disse er mer energieffektive, miljøvennlige og skal sørge for bedre inneklima.

Vi foretar BREEAM In-Use-sertifiseringer av byggene våre. Bygget i Olaf Helsets vei 6 er sertifisert som Good. Bygget i Olaf Helsets vei 5 er under sertifisering.

Flere spørsmål i kategorien

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.