Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Deltakerrekord på vårens bootcamp!

Publisert: 13. mai 2022
Deltakerrekord på vårens bootcamp!

I samarbeid med Skullerud Sport Senter arrangerte vi vår egen bootcamp for tredje året på rad. Det resulterte i fire gode treningsøkter og deltakerrekord.

30 deltakere møtte opp til vårens første bootcamp-trening 20. april. Personlig trener Marianne Harnes hadde planlagt en 45 min lang økt der deltakerne fikk en rekke øvelser som var en kombinasjon av styrkeøvelser og kondisjon.

Bootcamp utenfor Skullerud Sport Senter

Varierte øvelser

Personlig trener og naprapat Marianne Harnes fra Skullerud Sport Senter, ga gode instruksjoner og demonstrerte alle øvelsene vi skulle gjøre. Noen øvelser var kun med egen kroppsvekt, mens andre var med manualer, bosuball, vekstskiver og romaskin.

Ny deltakerrekord

– Dette er tredje året vi arrangerer bootcamp i Skullerud Park, og det er veldig gøy å se at tilbudet bare blir mer og mer populært. I år har det vært et snitt på 25 deltakere per trening og det er veldig gøy, sier ansvarlig næringseiendom, Anja Tandberg. Totalt har det vært over 100 deltakere innom bootcampen de fire onsdagene denne våren.

«Fy søren så gøy, og fy søren så vondt i beina nå» 

-deltaker bootcamp mai 2022.

Bootcamp utenfor Skullerud Sport Senter

Skullerud Sport Senter

Bootcampen ble arrangert utendørs, i galleriet ved Skullerud Sport Senter. De første 3 ukene hadde vi nydelig vær med sol fra blå himmel, og på den siste treningen var vi inne i den store salen på Skullerud Sport Senter.

Flott å se så mange spreke mennesker som ble med på vårens trening!

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.