Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Expo 19.oktober – påmeldingen er åpen!

Publisert: 25. september 2023
Expo 19.oktober – påmeldingen er åpen!

Vi gleder oss til å igjen samle alle bedriftene i Skullerud Park til en sosial og hyggelig ettermiddag. Torsdag 19. oktober ønsker vi deg og din bedrift velkommen til årets Expo!

Expo har vært en tradisjon her i Skullerud Park siden 2016 og vi håper å se så mange som mulig 19. oktober. Det blir som alltid stands, mat og drikke, et inspirerende foredrag og kåring av beste stand.

Program

13:30 Velkommen v/team Skullerud Park.

13:40-15:00 Expo, besøk stands og bli kjent med andre bedrifter her i parken.

14:30-15:00 Mat serveres.

15:00-16:00 Inspirerende foredrag i auditoriet – «fra brystkreft til drømmen om Grønland» Silje Løkeng og Liv Arnesen.

16:00 Mingling og besøk på stands.

17:00 Expo avsluttes, stand pakkes ned.

*Foreløpig tidsskjema. Endringer kan skje i programmet.

Vis frem din bedrift

I år blir det som tidligere mulighet for å ha en stand i kantinen, og på den måten vise frem din bedrift og deres tjenester eller produkter. På standen kan dere ha konkurranser, giveaways, selge produkter, tilby de andre leietakerne et godt tilbud osv. Dette er en gyllen markedsføringsmulighet for deg å vise frem hva du har å tilby, i tillegg til at det er en nyttig arena for nettverksbygging. Meld deg på, og bli bedre kjent med de andre bedriftene som sitter i Skullerud Park.  Det kan lønne seg å gjøre litt ekstra med standen sin, da vi igjen skal kåre “beste stand”. Her ser vi på en rekke faktorer, blant annet engasjement hos de som står på stand, utseendet til standen og hva standen gjør for å skille seg ut!

Silje Løkeng og Liv Arnesen Silje Løkeng og Liv Arnesen.

Inspirerende foredrag i auditoriet – «fra brystkreft til drømmen om Grønland» av Silje Løkeng og Liv Arnesen

Tidligere i år gikk Silje Løkeng, Liv Arnesen og et team med brystkreft overlevere en ekspedisjon over Grønlandsisen for å sette fokus på fysisk og mental helse, samt samle inn penger til Rosa-sløyfe aksjonen – Kreftforeningen. Lær mer om deres historie, hvordan de bygde team og hvordan kjærligheten til naturen ble redningen i en vanskelig tid.

Les mer om ekspedisjonen deres her, eller på instagram her.

Stand på Expo blir donasjon til Kreftforeningen

Vi kommer i år til å donere 1000 kr pr bedrift som stiller med stand på Expo til Kreftforeningen og Rosa-sløyfe aksjonen. Vi håper derfor at din bedrift vil ha en stand og vise frem hva dere jobber med og hvem dere er! Jo flere stands – jo mer penger til Kreftforeningen!

Mange deltakere på årets Expo Rekordmange deltakere på Expo i 2022.

Mat og drikke

Det blir nydelig mat og drikke fra Kreativ Catering. 

Det koster ingenting å delta på Expo Skullerud Park, og du er velkommen uansett om din bedrift skal ha stand eller ikke. Husk å melde deg på innen fristen 10. oktober.

Kantina i Olaf Helsets vei 5 gjøres om til et messeområde, og vi tilrettelegger for en hyggelig ettermiddag med nettverksbygging på tvers av bedrifter. Arrangementet er kun for bedrifter i Skullerud Park.

 

Påmeldingen er nå stengt

 

Expo i Skullerud Park

  • Har blitt arrangert siden 2016.
  • Expoen er en muligheten for leietakerne til å vise frem sin bedrift og sine produkter, og til å drive med nettverksbygging med andre bedrifter.
  • Et sosialt arrangement kun for bedrifter med kontorer i Skullerud Park.
  • Rekorddeltakelse i 2022 med over 200 deltakere og 40 stands.
  • Alltid på Expo: God mat og drikke og et inspirerende foredrag.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.