Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Expo 2022 – Meld deg på!

Publisert: 27. april 2022
Expo 2022 – Meld deg på!

Endelig kan vi arrangere Expo igjen! Vi gleder oss til å samle alle bedriftene i Skullerud Park til en sosial og hyggelig ettermiddag.

Vis frem din bedrift

I år blir det som tidligere mulighet for å ha en stand i kantinen, og på den måten vise frem din bedrift og deres tjenester eller produkter. På standen kan dere ha konkurranser, giveaways, selge produkter, tilby de andre leietakerne et godt tilbud osv. Dette er en gyllen markedsføringsmulighet for deg å vise frem hva du har å tilby, i tillegg til at det er en nyttig arena for nettverksbygging. Meld deg på og bli bedre kjent med de andre bedriftene som sitter i Skullerud Park.

Inspirerende foredrag – Elisa Røtterud

Vi har invitert Elisa Røtterud, (vinner av 71 grader nord team) som skal holde et foredrag for oss i auditoriet. Dette bør du ikke gå glipp av!

Elisa Røtterud foredragsholder

Live musikk

I år har vi fått med oss en musiker som skal underholde og spille musikk utover ettermiddagen.

Mat og drikke

Det blir servering av mat fra Kreativ Catering og drikke, både med og uten alkohol. Etter kl 16:30 går arrangementet over til Pils & Pøls som er et velkjent arrangement her i Skullerud Park.

Hamburger og pølser på expo

Det koster ingenting å delta på Expo Skullerud Park, og du er velkommen uansett om din bedrift skal ha stand eller ikke. Husk å meld deg på innen påmeldingsfristen 31 mai.

Kantina i Olaf Helsets vei 5 gjøres om til et messeområde, og vi tilrettelegger for en hyggelig ettermiddag med nettverksbygging på tvers av bedrifter. Arrangementet er kun for bedrifter i Skullerud Park.

Flere mennesker i kantina hos Skullerud Park

 

Velkommen til Expo 2022!

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.