Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Hudlege inn på Helsetorget

Publisert: 8. august 2017
Hudlege inn på Helsetorget

Vi er så heldige å ha fått en hudlege inn i lokalene våre. Vi ønsker varmt velkommen til vår nye leietaker Oppsal Hudlegekontor!

Fra venstre: Morten Sandberg, Margrete Gjerløw og Gunn Tove Solem.

Lang erfaring

Mandag 7. august hadde legekontoret sin første dag hos oss på Helsetorget i Skullerud Park. Virksomheten har totalt tre ansatte; hudlege Morten Sandberg og sykepleierne Margrete Gjerløw og Gunn Tove Solem. Tidligere har de hatt lokaler på Oppsal, og selskapets tre ansatte har jobbet sammen i mer enn 20 år. Hudlegekontoret sitter derfor på mange års erfaring innen hudsykdommer og alle pasientene som kommer til hudlegen har henvisning fra lege.

-Vi jobber med alle typer hudsykdommer, kan Morten fortelle. – Alt fra allergier og eksem til hudkreft.

Nyoppussede lokaler tilpasset hudlegen

-Vi sjekket ut ulike lokaler da vi bestemte oss for å flytte på oss, og var innom flere steder. Så fant damene Helsetorget, som passet godt med våre ønsker, forteller Morten som hittil er godt fornøyd med nye lokaler.

-Lokalene har blitt utrolig lyse og fine; de ligger nordvendt til noe som gir oss mye lys utenfra samtidig som det er avskjermet slik at folk utenfor ikke kan se inn, avslutter Morten.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.