Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

I Skullerud Park flytter nye gründere inn

Publisert: 1. september 2014
I Skullerud Park flytter nye gründere inn

Skullerud Park er på vei opp. – Først bygget vi opp Vekstsenteret til et senter for vekst og trivsel. Nå gjør vi det samme med Pionerbygget rett over gaten. Vi har tiltrukket oss nye leietakere etter at vi overtok Pionerbyggene over veien ved årsskiftet. Jeg tror vår positive holdning til å skape og fornye gir et godt miljø og er en medvirkende årsak til det, sier Anders Opsahl i Skullerud Park.

Ny fasade

De neste årene skal området og byggene gradvis fornyes og moderniseres, første skritt er hamskifte på Pionerbygget. Bildet viser Anders foran bygget midt i prosessen.

Valget av de nye overflatene har skjedd i samråd med den prisbelønnede arkitekten Niels Torp som i sin tid tegnet byggene. Han har blant annet også tegnet Oslo Lufthavn på Gardermoen og Vikingskipet på Hamar.

– I disse bygningene har virksomheter som Tandberg og Norsk Data skapt historie. Nå blåser vi liv inn i disse bygningene. Nye gründere flytter inn og skaper sin egen historie, sier Opsahl.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.