Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Klatrekurs 2022 – sosialt og god trening

Publisert: 11. februar 2022
Klatrekurs 2022 – sosialt og god trening

Årets klatrekurs med sporty deltagere fra Skullerud Park er over. I samarbeid med Oslo klatresenter ønsket vi å tilby et klatrekurs til våre leietakere som sitter i Skullerud Park. Blant deltagerne på kurset var det både folk som har klatret før og har noe erfaring, samt helt ferske klatrere.

På kurset fikk deltagerne grunnleggende opplæring i klatreteknikk. I løpet av kurset fikk de innføring i montering av klatresele, bruk av automatiske sikringsmaskiner og sikkerhet rundt buldring.

Klatrekurs med instruktør

Noen av deltagerne vi snakket med fortalte at de syntes at kurset var veldig gøy, og de ble også kjent med noen av de andre deltagerne som sitter i parken. Klatring er både god trening og sosialt så vi er glade for at så mange ville delta på kurset, sa dagens instruktør.

Klatrekurs på Oslo Klatresenter

 

Takk til alle deltagerne på klatrekurset. Hvis du ønsker å vite mer om hva som skjer i Skullerud Park kan du gjerne følge oss på Instagram. 

Oslo Klatresenter

  • Norges største klatresenter
  • Åpnet april 2017
  • Senteret består av tre etasjer med buldring og to etasjer med tauklatring
  • Den høyeste veggen måler 17,5 meter
  • Eget aktivitetsrom for barn

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.