Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Kransekurs – fikk lage sin egen julekrans

Publisert: 10. november 2022
Kransekurs – fikk lage sin egen julekrans

Sammen med Blomsterhagen arrangerte vi en koselig ettermiddag i Skullerud Park, hvor deltakerne fikk binde sin egen krans.

Onsdag 9.november var det kransekurs her i Skullerud Park. Ida Tindeskog, som driver Blomsterhagen på Abildsø sammen med Anja Bruland, var kursleder denne kvelden. 10 deltakere fikk lage sin egen julekrans denne ettermiddagen.

Kransekurs i Skullerud Park

«Veldig gøy å få lage vår egen julekrans» -Deltaker kransekurset.

Gøy å lage sine egne kranser på kransekurs

Lage sin egen julekrans

Deltakerne fikk lage en klassisk krans på halmbunn. Det ble brukt vakre materialer fra norsk natur og produksjon. Blomsterhagen hadde også med rikelig med tilbehør som kongler, hjerter og fløyelsbånd som gjorde at deltakerne kunne sette sitt personlige preg på kransene. Med mange typer vintergrønne planter lagde de dørkranser som holder seg fint utendørs til langt over jul.

En hyggelig onsdagskveld med en fin gjeng med damer som koste seg med kransebinding, gløgg, pepperkaker og julemusikk. Her er noen av deltakerne ferdig med sin flotte krans.

Flotte kranser ble laget på kransekurset 9.november

Takk for samarbeidet Blomsterhagen!

Blomsterhagen på Abildsø

  • Blomsterhagen har for både kontor og lager her i Skullerud Park.
  • Kransekursene hos Blomsterhagen på Abildsø er veldig populære og alle kursplassene selges ut i løpet av en helg. Det er noen få ledige plasser igjen.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.