Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Sanremo restaurant har utvidet lokalene

Publisert: 22. mai 2020
Sanremo restaurant har utvidet lokalene

Den italienske restauranten Sanremo har nylig utvidet på Skullerud Torg. Både innendørs og utendørs har Sanremo fått større plass. Vi har vært og tatt en titt og tatt noen bilder etter utvidelsen av restauranten.

Sanremo er et positivt tilskudd for området

Utenfor Sanremo sitter det denne dagen flere og nyter sola og noe godt å spise og drikke på uteserveringen. Damene forteller at de er utrolig fornøyde med dette tilskuddet i nærområdet. – Det har vært en nødvendighet med en slik plass, forteller de fornøyde. – Her er det fantastisk mat og driverne er utrolig hyggelige. Dette er et veldig positivt tilskudd for Skullerud.

Deilig italiens pizza og god kaffe

Den italienske restauranten Sanremo spesialiserer seg på kaffe og italiensk pizza og har mange andre deilige fristelser som sandwicher, italiensk iskrem, salater, tapas, m.m. For ikke å glemme den klassiske desserten tiramisu. I tillegg til den vanlige a la carte-menyen har Sanremo egen lunsjmeny og take away-meny. Snart kommer de og med ny selskapsmeny. Restauranten har et rikt utvalg av italienske viner, så her ligger alt til rette for et avslappet måltid.
Her kan du lese mer om restauranten.

Ta turen til den italienske restauranten Sanremo. Her er det god og lun atmosfære. Hva med lunsj med en samarbeidspartner, kaffe med en venn, after work med kolleger eller middag med familien. Vi kan skrive under på at maten er nydelig!

Many flavors in a single bite.
Your island of tastes.
The place of passionate, ambitious and caring people.
An environment that fulfills every spiritual emptiness.

BENVENUTO!

Åpningstider per 22. mai 2020:

Mandag: Stengt

Tirsdag-Fredag: kl. 11-21

Lørdag-Søndag: kl. 11-22

Sjekk ut Sanremo på Facebook.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.