Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Sanremo – Fokus på kvalitet og fornøyde gjester

Publisert: 12. november 2021
Sanremo – Fokus på kvalitet og fornøyde gjester

I over to år har Sanremo restaurant på Skullerud servert italiensk mat til lokale gjester. Selv om det har vært en utfordrende tid gjennom korona, står de på hver dag for å gjøre gjestene fornøyde. 

Sinan Idrizi, administrerende direktør i Sanremo forteller at Sanremo er en klassisk italiensk restaurant, og fokuset har alltid vært 100 % på kvalitet.

-Vi bestiller råvarer hos leverandører som Strøm larsen, Laks og vilt, Oluf Lorentzen, og drikkevarer fra Ringnes. Det er viktig for oss å lage god mat med høy kvalitet så derfor har vi valgt og samarbeidet med disse leverandørene, sier Sinan.

Videre forteller Sinan at teamet på kjøkkenet er italienere og polakker. Siden restauranten har et italiensk konsept er det viktig at kokkene har riktig bakgrunn, for å lage riktige smak og mat av høy kvalitet.

Sinan Idrizi, administrerende direktør i Sanremo
«De lager mat med glede» – Sinan Idrizi, om kokkene på Sanremo.

Fornøyde gjester

-Jungeltelegrafen har gått og gjestene våre forteller videre hvor fornøyde de er, sier Sinan. Det setter vi stor pris på, for det siste halvannet året har det vært tøft å drive restaurant med alle restriksjonene, legger han til.

 

Pizza fra Sanremo

Populære retter

 På spørsmålet om hvilke retter som er mest populære, er det ikke lett å komme frem til bare en rett på menyen. Sinan forteller at disse rettene er svært populære:

Han forteller videre, at selv om det har vært en del etterspørsel om take away, det siste året, så har deres fokus alltid vært å få gjestene til å spise i restauranten. På denne måten sikrer man at kvaliteten på maten holder den beste standarden. -Og det har de fleste gjestene vært enig i, sier Sinan.

Åpningstider vinter 2021/2022

Mandag – stengt hele året

Tirsdag – torsdag kl. 14.00-22.00

Fredag – lørdag kl. 14.00-23.00

Søndag kl. 14.00-22.00

Mange muligheter

-Nå ser vi fremover, og håper at vi ikke får noen flere koronarestriksjoner, sier Sinan. -Vi har plass til mange gjester her i restauranten. Opptil 80 sitteplasser, og vi tar ikke betalt for leie av lokalet. Her er det mulig å feire bursdager, dåp og konfirmasjon. Bare ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med ditt neste arrangement, legger Sinan til.

-Vi håper vi kan arrangere for eksempel vinkurs, kaffekurs og minikonserter her fremover, her er det mange muligheter, sier Sinan.

Sinan Idrizi, administrerende direktør i Sanremo

Uteservering neste sommer

-Til sommeren blir det forhåpentligvis større uteservering hvor vi kanskje kan romme opp til 150 personer totalt inne og ute, sier Sinan begeistret.

Kaffekopp med kaffe

Alle er velkomne

På dagtid er det mange fra nærområdet her. Foreldre med barn, pensjonister, foreldre i barselpermisjon og folk som har gått en tur i Østmarka. På Sanremo kan du nyte en god lunsj eller middag.

-Vil du prøve oss ut? Hør på jungeltelegrafen, besøk oss, avslutter Sinan.

For bestilling av bord ring 408 52 656 eller send epost til  sanremoskullerud@gmail.com

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.