Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

5 tips til hva du kan gjøre på Skullerud i vinterferien

Publisert: 23. februar 2023
5 tips til hva du kan gjøre på Skullerud i vinterferien

Vinterferien er her og vi har samlet noen tips til hva du kan finne på hvis du har fri noen dager. Blir det skitur, gåtur eller kanskje en tur på skøyter? Uansett hva du finner på kan vi anbefale en tur innom Rustadsaga eller Skullerudstua etter en dag ute i frisk luft.

Rustadsaga

Rustadsaga sportsstue ligger rett ved Nøklevann ved inngangen til Østmarka. Kafeen har over 100 sitteplasser inne og mange bord ute. De ble nettopp kåret til «Oslos beste markastue» og det er lett å forstå hvorfor. Nydelig bakst, kaffe og et stort utvalg påsmurte bagetter. Servicen er vennlig og atmosfæren hjemmekoselig. Rett og slett et sted både små og store stortrives. Etter en tur i skogen er det perfekt å ta en pause på Rustadsaga. Åpningstider er mandag – stengt. Tirsdag – fredag kl.10.00-15.00. Lørdag og søndag 10.00-16.00.

Isvei ved Nøklevann

Nøklevann

Nøklevann er et fint utgangspunkt for både gåturer og skiturer. I vinter har det også vært populært å stå på skøyter her, da bymiljøetaten hyppig har måkt og høvlet isen. Det er en fin runde på over 3 km du kan gå på skøyter på den sørlige delen av det store vannet. Husk å sjekke forholdene før du går ut på isen. Det kan du blant annet gjøre HER.

Skullerudstua

På Skullerud skistadion ligger Skullerudstua, en flott markastue med mye godt på menyen. De har også veldig gode boller som er populære for store og små. Akebakke, skispor på ca 4.km og turstier gjør Skullerud til et populært turmål, spesielt i helgene. Tar du turen hit på ettermiddag eller kveld er det litt mindre mennesker. I vinterferien arrangerer Skiforeningen skiglede – et gratis arrangement som er åpent for alle over 5 år.

Åpningstider mandag-torsdag kl. 11.00-15.00. Fredag kl. 12.00-20.00. Lørdag og søndag kl.10.00-16.00

Oslo klatresenter

En tur på Norges største klatresenter er gøy for både store og små. Her kan du velge mellom buldring eller klatring med automatisk sikringsmaskiner. .

Etter noen timer med klatring kan dere ta en kaffe eller noe bakst i Tid bakeri som ligger til høyre i resepsjonsområdet.

Klatrevegg hos Oslo Klatresenter

Sanremo

Den italienske restauranten Sanremo har pusset opp lokalene sine og har som alltid mye godt på menyen. Her kan du velge blant mange tradisjonelle retter fra en stor meny, men en ting har de alle til felles, de smaker helt nydelig! Pizza til lunsj eller en kjøttrett til middag? Hit kan du ta med barn eller besteforeldre, og alle vil finne noe godt på menyen. Restauranten ligger rett ved T-banen på Skullerud.

Åpningstider mandag – stengt. Tirsdag-søndag kl. 14.00-22.00

 

 

 

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.