Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Skullerud Park – et tilbakeblikk på 2022

Publisert: 23. desember 2022
Skullerud Park – et tilbakeblikk på 2022

2022 er snart historie og dette ble et veldig fint og sosialt år her i Skullerud Park. Vi fikk gjennomført mange arrangementer og mange nye leietakere flyttet inn. 

Vi har i et tidligere innlegg oppsummert første halvår av 2022, det kan du lese her.

Nye leietakere inn i parken

I 2022 har vi fått mange nye leietakere, og til dere som er nye vil vi igjen ønske dere hjertelig velkommen til Skullerud Park. Samtidig har mange av dere som har vært i parken noen år, hatt stor suksess og utvidet lokalene deres. Det synes vi er utrolig hyggelig, og vi heier på dere alle sammen!

Oktoberfest i Skullerud Park

Trening og aktivitet

Vi håper dere bruker alle de flotte mulighetene vi har til trening og mosjon her på Skullerud. I parken finnes det mange aktivitetstilbud som Oslo Klatresenter, Grønmo golf og Skullerud Sports Senter for å nevne noen. Året startet med et klatrekurs i samarbeid med Oslo Klatresenter, her fikk deltakerne en grunnleggende innføring i sikkerhet og buldring. Vi arrangerte en Bootcamp både på våren og på høsten, og det var flott å se at over 100 deltakere var innom Bootcampen. Vi arrangerte Expo i juni, og også her ble det rekordhøy deltagelse.

Sol og deilig treningsvær

I oktober arrangerte vi Pils og pøls «Oktoberfest»,  og i november inviterte vi til kransekurs med Blomsterhagen hvor deltakerne fikk lage sin egen krans. I Desember var det tradisjonen tro julegaveinnsamling, som denne gangen gikk til Oslo Røde Kors. Det var stor giverglede, og veldig flott at vi samlet inn hele 215 gaver i år. 21 desember inviterte vi til tradisjonell julelunsj i begge kantinene og denne dagen serverte de nydelig julemat.

Kantina i Olaf Helsets vei 5 var helt full på lunsjen.

Hva skjer i 2023?

Vi har mange planer for arrangementer vi skal arrangere i 2023. Allerede i januar kommer det første. Hva det blir, får du vite i starten av januar. Vi ønsker deg et godt nytt år!

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.