Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Første halvår 2022 i Skullerud Park

Publisert: 2. august 2022
Første halvår 2022 i Skullerud Park

Første halvår av 2022 har gått fort her i Skullerud Park. Vi er så glade for at vi fikk muligheten til å gjennomføre sporty og sosiale arrangementer for dere, og vi ser frem i mot en høst og vinter med flere nye aktiviteter planlagt. 

Januar

2022 startet med gratis skiutleie for deg som har kontorer her i Skullerud Park. Med Skullerud skistadion og Østmarka rett utenfor var det flere som benyttet muligheten til en skitur før eller etter jobb.

Skitur på Skullerud Skistadion

Februar

I februar inviterte vi til klatrekurs i samarbeid med Oslo Klatresenter. Mange deltagere ville være med, og det ble noen fine ettermiddager hvor deltakerne fikk innføring i montering av klatresele, bruk av automatiske sikringsmaskiner og sikkerhet rundt buldring.

Klatrekurs på Oslo Klatresenter

April

I april startet vårens bootcamp i samarbeid med Skullerud Sport Senter. Treningen ute ble ledet av Marianne, og vi synes at dette ble en flott bootcamp. Det var også veldig gøy med deltagerrekord!

Bootcamp utenfor Skullerud Sport Senter april 2022

Mai

I mai arrangerte vi Miljødag igjen. Mange benyttet muligheten til å kaste ting de ikke lenger hadde behov for. Noen benyttet også muligheten til å gi møbler videre til andre bedrifter.

Juni

I juni var det endelig tid for Expo! Dette arrangementet har vi virkelig savnet under pandemien og vi ser tilbake på en hyggelig ettermiddag som ble avsluttet med pils & pøls.

Masse folk i kantinen på Skullerud Park

Om noen uker står høsten for tur, og vi har mye gøy planlagt for dere her i Skullerud Park!

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.