Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Skullerud Park Bootcamp – En suksess fra første stund!

Publisert: 7. oktober 2020
Skullerud Park Bootcamp – En suksess fra første stund!

En strålende høstdag i flotte grønne omgivelser arrangerte vi vår aller første Skullerud Park Bootcamp, mandag 4. oktober! Bootcampen ble arrangert utendørs, i galleriet ved Skullerud Sport Senter, og var en stor suksess!

«Jeg synes dette var meget bra. Veldig bra introduksjon til bootcamp og jeg er gjerne med på alle mandagstreninger fremover 🙂»

Eelco, Bottomline

Fire mandager i oktober har vi leid inn Personlig Trenere (PT) fra Skullerud Sport Senter til å arrangere treningsøkter for våre spreke leietakere. Denne gangen var det PT Stein Morten Lier som arrangerte en morsom og utfordrende økt, som passet både for de godt trente og de som ikke har trent på en stund.

«Fint og allsidig program. Kjenner at det meste av kroppen er trent. Supert å være ute»

Kjell Gunnar, Centex

 

Timen var en god blanding av øvelser der deltakerne fikk pulsen opp, samt diverse styrkeøvelser med egen kroppsvekt. Og Stein Morten fikk tydelig frem poenget sitt med at det slett ikke er nødvendig med vekter for å få inn en god treningsøkt. Underveis i den 45 minutter lange intensive økta kom han med gode forklaringer på hvorfor de ulike øvelsene var viktige og hvilke muskler de tok. Stein Morten presenterte og ulike alternativer og variasjoner for å kunne øke/lette belastningen ved behov.

Meld deg på i forkant

Det var en bra trening med varierte øvelser

Magnus, EconPartner

Ønsker du å bli med neste gang? Obs, det er kun 15 ledige plasser per mandag, så her er det førstemann til mølla. Dersom du ønsker å bli med en eller flere av de resterende mandagene, send en epost til hege@aoe.no. Det er helt gratis og passer alle, uansett nivå. De neste tre mandagene er det PT og Naprapat Marianne Harnes som holder i treningsøktene!

Høstens bootcamp –
oppmøte utenfor Skullerud Sport Senter:

Mandag 12. oktober kl. 15:30 – 16:15
Mandag 19. oktober kl. 15:30 – 16:15
Mandag 26. oktober kl. 15:30 – 16:15

Les mer om bootcampen her.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.