Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Adeptor – nyinnflyttet i Skullerud Park

Publisert: 25. mars 2022
Adeptor – nyinnflyttet i Skullerud Park

Adeptor AS overtok Nortelco Electronics AS i 2021 og har på denne måten utvidet produktporteføljen sin og styrket sin fagkompetanse. Med nye lokaler i Skullerud Park kommer de til å ønske flere nye kolleger velkommen i tiden fremover.

Adeptor flyttet inn i Skullerud Park i november 2021. Etter en liten oppussing fikk de kontorlokalene de ønsket seg med hjelp fra driftsteamet. Syv cellekontorer, et møterom, et laboratorium samt et lager var det de ansatte i Adeptor trengte.

Vi møter Svein Hermansen, divisjonsleder i Adeptor, som forteller at de er seks stykker som jobber på Oslo kontoret. De har også ansatte i Bergen, Sandnes og i Küngelv i Sverige. De jobber derfor en del på Teams.

-Vi jobber med salg og har god kompetanse på produktene vi selger. Du får god teknisk veiledning av oss. Vi leverer også konsulenttjenester og holder kurs, forteller Svein.

De ansatte i Adeptor
De ansatte i Adeptor, fra venstre: Kai Atle, Einar, Finn Eirik, Andre og Svein.

Stor portefølje og bred kompetanse

Adeptor har bred kompetanse innen test og måleutstyr, termografi og inspeksjon, brann og redning, EMC og komponenter, automasjon og industriell IT, bilvekter og veiesystemer, Telecom, EX komponenter, belysning, kurs og opplæring.

Svein forteller at de selger en del produkter direkte fra hjemmesiden til kunder i hele Norge. Produktene blir hovedsakelig produsert i USA, forskjellige steder i Europa og noe kommer fra Østen.

-Vi har et stort antall leverandører som er håndplukket av oss for å få en bred nok portefølje innenfor våre områder, sier Svein. Noen av produktene er det bare vi som tilbyr i Norge, noen produkter er det flere som har, forteller han. Men de har ofte ikke den samme tekniske kompetansen som oss, legger han til. Vi har et komplett utvalg med hovedprodukter og tilbehøret som kunden trenger, forteller Svein.

Sentralt på Skullerud

Svein forteller at de tidligere hadde kontorer rett borti veien, nærmere bestemt Johan Scharffenbergs vei 95. Han forteller at noen ansatte bor i Ås og Oppegård, andre bor på Strømmen og Leirsund. Det var derfor viktig for de å finne nye lokaler med den samme sentrale beliggenheten her på Skullerud.

-Når vi får besøk av leverandører og kunder må de ha mulighet til å parkere eller ha en grei adkomst med buss og bane, sier Svein.

Produktene til Adeptor og tre av de ansatte

Adeptor har en stor produktportefølje som blant annet inneholder produkter innen måleutstyr, termografi, inspeksjon og brann og redning.

 

Liker helheten

-Alt det praktiske vi har her, pakkemottak, møterom, trimrom og god kantine er flott, sier Svein. Til og med utlån av fatbike og ski. Vi liker helheten og organiseringen her, legger Svein til.

Han forteller videre at de også har et lager på Jernkroken på Alnabru, da bruker de ofte en av leiebilene dit. – Møterom har vi brukt allerede, vi booker disse framover og da bruker vi bare intranettet, så det er veldig enkelt, forteller Svein.

«Vi liker helheten og organiseringen her»,  Svein Hermansen Adeptor.

2022

-Det kommer produktnyheter hele tiden, forteller Svein. Dette året skal vi også og finne synergiene etter sammenslåingen med Nortelco. Vi skal finne ut hvordan vi kan utvikle oss og få de to selskapene til å jobbe sammen, sier Svein. Vi ønsker også å utvikle selskapet videre og har budsjettert med tre nye ansatte fordelt på de ulike avdelingene i Oslo, Sandnes og Kungälv i løpet av året, avslutter han.

Du kan lese mer om Adeptor på nettsiden deres.

 

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.