Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Argon Consult vender tilbake til Skullerud

Publisert: 2. juni 2014
Argon Consult vender tilbake til Skullerud

Argon Consult valgte å vende tilbake til Skullerud Park etter å hatt kontorer et annet sted i tre år. Finn-Arne Øvern er en av partnerne i selskapet. Han forteller at de likte seg så godt her på Skullerud at de valgte å komme tilbake.
Bildet viser gårdeier Anders Opsahl (til høyre) som ønsker Finn-Arne Øvern og Argon Consult velkommen tilbake til parken.

Argon Consult består av åtte seniorpartnere som leverer IT-rådgivning til bedrifter som ønsker mer effektiv utnyttelse og produksjon av IT som virksomhetsressurs.

– Flere av de ansatte bor i nærheten og noen kan til og med gå eller sykle til jobben, forteller Øvern og fortsetter: – Vi forsøker å holde kostnadene nede. Når det gjelder lokaler, trenger vi ikke store plassen, bare det er trivelig og funksjonelt.

– Her på Skullerud er det til og med ski-inn/ski-ut, og det er antagelig Norges eneste næringspark med egen preppemaskin. Marka ligger rett utenfor, sier Finn-Arne Øvern som gjerne vil ha med at Argon Consult består av uavhengige IT-rådgivere. – Vi har ingen bindinger til leverandører når vi kommer med råd eller legger strategier for våre kunder, forklarer han.

Argon Consult har nylig etablert en rådgivningstjeneste som hjelper bedrifter til optimal bruk av skytjenester (Cloud Computing).

Nettsidene er her: https://www.argonconsult.no/

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.