Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Enda en gründer flytter inn: Worklink

Publisert: 30. september 2014
Enda en gründer flytter inn: Worklink

Skullerud Park tiltrekker seg nok et gründerselskap. Selskapet WorkLink flyttet nylig inn i Pionérbygget. Bildet viser Jan Stuedal fra WorkLink, Anders Opsahl og Grete Hoel fra Skullerud Park og Soheil Seyedi fra WorkLink. Lokalene er pusset opp – kun finishen med planter og bilder manglet da de nye leietakerne flyttet inn.

Hvilke tjenester tilbyr WorkLink? –I tillegg til en rekke kommende løsninger, hjelper WorkLink bedrifter med å få tak i gode kandidater til ansettelser, og bruker blant annet sosiale medier som kanal. De fleste ser en bør være tilstede med sine utlysninger på sosiale medier, men få vet hvordan, sier Jan Erik Stuedal. For eksempel kan WorkLink via kanaler som Facebook målrette stillingsannonseringene. På den måten når en langt flere både passive og aktive søkere. Ut fra tilbakemeldinger fra kunder sitter en gjerne igjen med flere gode, og færre uaktuelle, kandidater ved en slik målretting.

Derfor ble det Skullerud Park: –Jeg har tidligere jobbet i nabobygningen her i Skullerud park, forteller Soheil Seyedi. – Jeg har også erfaring fra ulike lokaliteter, både i Nydalen, på Lysaker og på Aker Brygge, men det viser seg at Skullerud Park har en mye mer praktisk beliggenhet. Et sted vi leide, kostet det 5500 kroner i måneden for hver parkeringsplass – her på Skullerud er det gratis.

–Det er enklere å rekruttere ansatte hit til Skullerud enn til Lysaker. Her på Skullerud er det for øvrig kjappere å komme til Oslo sentrum enn fra for eksempel Nydalen, det er viktig for oss som har en del salgsmøter, forklarer Soheil Seyedi videre.

–WorkLink var ute etter effektive kontorlokaler som samtidig kunne se presentable ut. Jeg synes vi har lykkes med oppussingen, sier Anders Opsahl fra Skullerud Park. –Vi beholdt blant annet de originale dørene fra 80-tallet som ble designet av den prisbelønte arkitekten Niels Torp, samt dette store møterommet med glassvegger.

Lokalene har plass til både bordtennisbord og et område for avslapning eller mer uformelle møter.

Flere ansatte i WorkLink er allerede på plass i de nyoppussede lokalene i Skullerud Park, ytterlige kontorplasser står klare med dataledninger strukket. Her ser du Account Manager Alexandra Statiano og Key Account Manager Rune Nordvedt.

Her er nettsidene til Worklink

Les om andre leietakere i Skullerud Park her

Les om servicetilbudene til parken her

Meld deg på nyhetsbrevet her

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.