Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Fleksible lokaler og mange fasiliteter

Publisert: 18. januar 2024
Fleksible lokaler og mange fasiliteter

I Skullerud Park finner du et mangfold av felles møterom og sosiale soner som alle i bygget kan benytte seg av. Vi ønsker å legge til rette for god samhandling og fremtidens arbeidsformer. Derfor gjør vi en rekke oppgraderinger hvert år, slik at du som har kontorer her trives, og kan jobbe effektivt.

I Skullerud Park har vi blant annet

Utvid nettverket ditt

Som leietaker hos oss blir du flere ganger i året invitert til ulike arrangementer som julelunsj, bootcamp, Expo eller miljødager. Her legger vi til rette for at du kan utvide nettverket ditt, og når bedriften din vokser, er vi fleksible på utvidelse av dine lokaler.

Mange deltakere på årets Expo

Mange fasiliteter

Med kontorlokaler i Skullerud Park får dine ansatte treningsrom, lunsj i kantinen som er laget av våre flinke kokker, tilgang til vårt spillområde, innendørs sykkelparkering, flere arrangementer i løpet av året for å bli bedre kjent med de andre bedriftene som sitter her samt tilgang på el-bil i arbeidstiden.

Dessuten har vi nyoppussede møterom, kaffebar i resepsjonen, skiutleie på vinteren og et eget Podcast rom du kan låne!

Mann og dame lager en podcast

Hva trenger din bedrift?

Andrea som er ansvarlig for utleie hos oss tar kontakt med deg for å kartlegge din bedrift sine ønsker og behov. Vi har ulike kontorlokaler, en rekke fasiliteter, mange parkeringsplasser og kort vei til et bredt kollektivtilbud her på Skullerud. Dessuten ligger Østmarka rett bak Skullerud Park. Vil du du ha direkte tilgang til turløyper og skiløyper rett utenfor jobben, er Skullerud Park perfekt for deg.

Resepsjon Skullerud Park.

Rett utenfor lokalene våre finner du Oslo Klatresenter, en blomsterbutikk, en matbutikk, frisør, Skullerud Sport Senter, San Remo Restaurant, Skullerud T-banestasjonen og flybussen.

Kom på visning

Andrea tar imot deg i resepsjonen og viser deg rundt i våre felleslokaler og de aktuelle kontorlokalene for din bedrift. I resepsjonene våre møter du alltid våre blide servicemedarbeidere, Anna-Stina, Hanne og Ann-Kristin.

Resepsjon i Skullerud Park.

 

 

Kontakt oss

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.