Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Fra 2 cellekontorer til 200 kvadratmeter

Publisert: 6. desember 2022
Fra 2 cellekontorer til 200 kvadratmeter

Upheads leverer sterke resultater år etter år, og organisk vekst kombinert med oppkjøp har gjort at de nok en gang har vokst ut av kontorlokalene sine. På nyåret blir lokalene deres utvidet igjen, til over 200 kvadratmeter.

Upheads er et selskap som leverer sikre IT-løsninger for små og mellomstore bedrifter i hele Norge. De er en totalleverandør innen IT, med alt fra IT-sikkerhet til skytjenester og drift.

Selskapet har blitt kåret til gasellebedrift de siste 3 årene, som resultat av at de har økt omsetningen med mer enn 20% hvert år. Det gode resultatet krediteres i stor grad til dyktige ansatte og strategiske grep.

De ser nå frem til et travelt 2023 med nok av planer for å styrke sin posisjon hos kunder og i markedet.

– Bare i Oslo skal vi ansette fem nye kollegaer i 2023. I tillegg er det mulighet for oppkjøp av andre bedrifter og da blir vi raskt enda flere, sier Aleksander Kronberg-Moe, avdelingsleder Oslo.

Oppkjøp og Kompetanseheving

Upheads har en strategi om å kjøpe opp andre selskaper. På den måten vil de fortsette å vokse i høyt tempo. De ansetter også nye konsulenter som de gir en grundig opplæring gjennom Upheads Academy, slik at de kan hjelpe sine kunder. Aleksander forteller videre at de ansetter mennesker med riktig personlighet og gir de deretter rett kompetanseheving, samt sertifiseringer.

 Startet med 2 cellekontorer

Upheads etablerte kontorer her i Skullerud Park i 2014 og startet da med 2 cellekontorer. Siden det har de de fått større og større lokaler, og Aleksander forteller at de har økt størrelsen på sine lokaler nesten årlig.

 Plass til å vokse

-Her er der plass til at bedriften vår kan vokse, sier Aleksander. Fra januar blir lokalene større og Upheads får flere kontorplasser i åpent landskap. Det blir større sosial sone, nytt kjøkken og bedre plass. Totalt sett er de nye utvidede lokalene over 200 kvadratmeter.

Aleksander i Upheads

Bilde: UPHEADS – Aleksander Kronberg-Moe.

Om Upheads

Hovedkontor på Forus, Sandnes.

150 ansatte fordelt på 6 kontorer i Norge.

På Oslo-kontoret her i Skullerud Park er de 16 stk.

Kåret til gasellebedrift i 2022, 2021 og 2020.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.