Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Grønne Gleder har åpnet på Skullerud Torg

Publisert: 15. desember 2023
Grønne Gleder har åpnet på Skullerud Torg

1.desember åpnet Ragnhild Lauritsen blomsterverkstedet Grønne Gleder på Skullerud Torg.

Ragnhild forteller at hun har drevet blomsterbutikk i 12 år i Ullevål Hageby med sin søster Elisabeth. Deretter ble det en pause, før hun startet opp igjen i 2022.

-For et år siden startet jeg Grønne Gleder, og jeg ønsket å få til et fint blomsterverksted på Skullerud, sier Ragnhild. -Etter å ha drevet butikk hjemmefra var det nå på tide og utvide til en butikk tenkte jeg, sier hun.

Videre forteller Ragnhild at hun selv plukker ut blomster og planter fra Blomsterringen, Floranet, Flowerdirect og Vardenær Gartneri i Asker.

-Jeg ønsker å bruke norskproduserte blomster og gjerne lokalprodusert, sier Ragnhild.

Ragnhild Lauritsen blomsterverksted

Ragnhild synes det er gøy med sesonger og trives spesielt godt å lage kranser og arrangement av ulike elementer som planter, mose og en fin sløyfe. I butikken har hun mange flotte planter og blomster som alle er av høy kvalitet og med litt særpreg.

Hun forteller at man kan potte om eller gjøre endringer på for eksempel julearrangement etter jul slik at plantene lever lenger. I butikken har hun blant annet hvite juleroser, sukkulenter med mose rundt og hvite julestjerner til salgs.

Vil inspirere

-Når jeg får nye varer legger jeg ut på Instagram og Facebook, forteller Ragnhild. Der deler hun fine produkter hun selger i butikken, lekre buketter og tips til å ta godt vare på plantene dine.

Blomster, planter og vaser Grønne gleder Bildetekst: Alle plantene og blomstene her er valgt ut av Ragnhild Lauritzen, eier av Grønne Gleder på Skullerud.

Mange anledninger

Ragnhild håper du vil komme innom blomsterverkstedet hennes hvis du trenger noen vakre blomster til en av livets mange anledninger.

-Jeg har alt fra vertinnegaver, helgebuketter, sorgbinderi, velkomstblomst til ny kollega, et jubileum til en kollega eller en bursdag, sier hun. Hvis du ser meg i butikken, er det bare å komme inn sier hun begeistret. Det er bare å ta kontakt med meg, så finner vi ut sammen hva jeg kan lage etter dine ønsker.

Julestrjerner Grønne Gleder

«Jeg er opptatte av blomster som lukter godt og er av høy kvalitet»

I blomsterverkstedet hennes finner du også andre varer som kunst på veggene, eplemost fra Opaker gård på Skarnes, og Keramikk fra Wik. -Det er fra folk jeg kjenner og venner av meg, så det er jo ting jeg selv liker og synes er fint. Jeg liker å støtte og samarbeide med andre små bedrifter, legger Ragnhild til.

Hylle med flotte varer Grønne Gleder

Åpningstider

Åpningstidene til butikken er:

Torsdag: kl. 12:00-18:00

Fredag: kl.11:00-17:00

Lørdag: kl.11:00-15:00

Kontakt Grønne Gleder

Grønne Gleder på Facebook.

Grønne Gleder på Instagram.

Tlf: 40 23 29 34

E-post: gronneglederas@gmail.com

Adresse: Olaf Helsets vei 1

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.