Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Oslo klatresenter – Klatring for alle på Skullerud

Publisert: 4. april 2022
Oslo klatresenter – Klatring for alle på Skullerud

Oslo Klatresenter på Skullerud tilbyr et bredt tilbud for store og små. Denne våren har de flere nye prosjekter på gang, og tar du turen dit kan du prøve deres helt nye Kilterboard.

Vi har snakket med Marthe Stensrud som er daglig leder ved Oslo Klatresenter. Her forteller hun om hva som skjer hos de denne våren og hvilke tilbud som finnes på Klatresenteret.

-Alle som jobber hos oss, har en interesse og lidenskap for klatring, forteller Marthe. Vi har resepsjonister, klatrevakter og instruktører der alle er sertifiserte klatreinstruktører. Her jobber noen av Norges dyktigste rutesettere som skrur ruter, og buldre på senteret, forteller hun.

Nytt i 2022

-Vi har nylig fått Kilterboard i tredje etasje. Det er en tiltbar klatrevegg med LED-lys som lyser opp de problemene du velger deg ut via an app, forteller Marthe.

-I tillegg er vi i full gang med å utvide barnerommet, og håper at det skal stå klart til rundt påske. Vi har mye besøk av barnefamilier gjennom uken, og spesielt i helgene og gleder oss til å gi mer plass til våre yngste besøkende, legger Marthe til.

Klatrevegg på Oslo Klatresenter

Klatring for alle

 Marthe forteller at Oslo Klatresenter er et komplett klatresenter med tilbud til barn, ungdom og voksne.

-Klatresenteret har barnegrupper, ungdomsgrupper, treningsgrupper, sommerskole for ungdom, kurs & grupper for voksne, utekurs og sosiale sammenkomster for barselgrupper, bedrifter og studenter. Vi har også teambuilding, og bedriftsavtaler med klatring for ansatte, forteller Marthe.

-Vi åpner kl 07:00 på tirsdager og torsdager, og håper at det vil gi bedriftene på Skullerud Park en mulighet til å samle ansatte til en sosial morgenklatring med ansatte før jobb, legger hun til.

Nybakt bakst fra Tid Bakeri

Oslo klatresenter har også sitt helt eget håndverksbakeri, Tid Bakeri, hvor man kan kjøpe seg noe godt å spise før eller etter klatreøkten, forteller Marthe.

 Varierte dager på Oslo klatresenter

 Marthe forteller at de ansatte har mange ulike roller og dagene deres har stor variasjon.

-Dagen starter rolig med våre faste kunder, et par skoler eller AKS som besøker oss en fast dag i uken. Senteret fyller seg gradvis opp mot lunsjtider hvor vi også har en del besøk i Tid Bakeri. Fra klokken 16:00 kommer alle instruktørene våre og barne og ungdomsgrupper fyller opp senteret i tillegg til besøk på kveldstid. Vi har en veldig fin atmosfære på senteret og en god stemning blant kunder og ansatte, sier Marthe.

Klatrevegg på Oslo Klatresenter

Ønsker flere bedrifter velkommen

-Det hender vi bruker møterommene i Skullerud Park til interne møter, forteller Marthe. Ellers har vi lite kontakt med bedrifter på Skullerud Park. Vi håper at flere av bedriftene besøker oss på morgenklatring, teambuilding, besøker Tid Bakeri, eller benytter senteret på kveldstid, avslutter hun.

 

Hvis du vil følge Oslo klatresenter i sosiale medier kan du følge de her Tid Bakeri og Oslo Klatresenter 

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.