Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Populære klatrekurs og flere arrangementer

Publisert: 22. april 2024
Populære klatrekurs og flere arrangementer

Oslo Klatresenter har hatt en god start på 2024. Fremover blir det flere arrangementer og de fortsetter med sine populære kurs.

Børge Stokke, fungerende daglig leder på Oslo Klatresenter forteller at de hadde økt aktivitet i 2023 sammenlignet med 2022. Nå er de inne i en ny fase hvor det handler om å jobbe videre på det de allerede er gode på.

-Det er mange flinke folk som jobber her. Vi leverer høy kvalitet på det vi gjør, og det vil vi fortsette med fremover, sier Børge.

Flere arrangementer

Han forteller videre at han at de har hatt en bevisst strategi på å bygge «community» og tilby flere arrangementer enn tidligere.

-Siste fredag hver måned har vi arrangement her på Oslo Klatresenter. Nå har vi har en egen ansatt som sørger for bedre struktur på markedsføringen, derfor er vi også mer synlige nå enn tidligere, sier Børge. Videre forteller han at deres neste arrangement er fredag 26. april. En av de ansatte er initiativtaker, og Børge forteller at det blir en spesiell opplevelse.

-Det blir en kunstutstilling, fotoutstilling, musikk, håndverk, en undergrunns klatrefilm og det blir DJ og et band som spiller gjennom kvelden. Da vil vi ha bakeriet åpent og en bar.

-Arrangementet er både for klatrere og kunstinteresserte, legger han til.

Populære klatrekurs på Oslo Klatresenter.

Eget bakeri

Børge forteller at det jobber 4 bakere og en rekke baristaer på Tid Bakeri, som daglig sørger for surdeigsbrød, bakst og sandwicher til de besøkende på klatresenteret.

Bakst og kanelboller på Tid bakeri på Oslo Klatresenter.

Videre forteller han at de ser på muligheten for å utvide senteret og hvordan de kan bruke arealene sine på nye måter. Han forteller at mange begynner å klatre i voksen alder. Da kan det være lurt å starte medet kurs slik at man først og fremst lærer seg de viktigste sikkerhetsrutinene.

Populære kurs på Oslo Klatresenter

-Det første nybegynnerkurset vårt er veldig populært. Her får deltakerne en grundig opplæring i sikring på topptau, forteller Børge.

Etter nybegynnerkurs 1, anbefaler vi at deltakerne trener på egenhånd før de tar nybegynnerkurs 2. Etter dette kurset kan du ta brattkortet som gir deg tilgang til å klatre og sikre innendørs i hele Norge, forteller Børge.

Klatring på Oslo Klatresenter.

-Har du aldri klatret før vil jeg anbefale kurset vårt «Introduksjon til klatring», sier Børge.

-Alle kan lære seg å klatre, sier Børge.

Videre oppfordrer han til at hvis du vil prøve å klatre første gang er det lurt å melde seg på introduksjon til klatring. Der vil de møte andre som også vil lære å klatre og kanskje dere avtaler å klatre sammen senere.

Autobelay i barneavdelingen på Oslo Klatresenter.

God atmosfære

Børge forteller at de har jobbet aktivt med å bygge «Community» den siste tiden, og at noe av det mest unike med Oslo Klatresenter, er den gode atmosfæren.

-Vi har et bakeri i lobbyen med skikkelig god bakst, sier han. I tillegg vil jeg trekke frem at vi har et veldig solid rutesetter team, på et høyt internasjonalt nivå. I tillegg til flinke og serviceinnstilte medarbeidere. Derfor er det totaltilbudet vi kan tilby her, helt unikt, sier han smilende.

Til daglig jobber det rundt 80 ansatte på Oslo Klatresenter, rundt halvparten av disse er klatreinstruktører.

Alle kan lære seg å klatre.

Klatring er sosialt på Skullerud. Klatrekurs. Oslo Klatresenter.

Hva er beste tiden for å komme til Oslo Klatresenter?

– Har du muligheten så kom gjerne på morgenklatring kl. 07:00 tirsdager og torsdager. Hvis du kan trene før jobb. Da får du gratis kaffe, det er lite folk, rolig musikk og en veldig fin start på dagen, sier Børge.

-Et annet tips er fredag etter jobb! Da er det litt roligere her, sier han avslutningsvis.

Børge Stokke Børge Stokke, fungerende daglig leder på Oslo Klatresenter.

Fakta om Oslo Klatresenter

  • Åpnet 1.april 2017
  • 80 ansatte
  • Besøksrekord i 2023

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.