Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

I Skullerud Park får du mer

Publisert: 20. mai 2020
I Skullerud Park får du mer

Skullerud Park er en næringspark som tilbyr leie av kontorlokaler på Skullerud i Oslo. Her finner du kontorer til alt fra enkeltpersonforetak som ønsker å sitte i et kontorfellesskap til store bedrifter med over 100 ansatte. Vi har fokus på gode fasiliteter, fleksible løsninger og god service. Vårt mål er å tilby gode arbeidsplasser til spennende bedrifter.

Hos oss møter du en av de blide resepsjonistene Anna Stina eller Ann-Kristin når du kommer inn døra. De hjelper deg hvis du lurer på noe i løpet av dagen.

Fleksibilitet

Fleksible lokaler og fleksible kontrakter er en av de store fordelene ved leie av kontorlokaler på Skullerud. Her er det enkelt å justere størrelsen på lokalet ditt ettersom hva din bedrift har behov for. Har du ambisjoner om å vokse er det praktisk å kunne utvide lokalet når du har behov for det.

I tillegg er det viktig for oss å bygge lokalene slik du ønsker. Ønsker du et cellekontor som deler kjøkken og loungeområder med andre bedrifter i et kontorfellesskap? Stort avgrenset område til din bedrift der lokalene er bygget med en miks av cellekontor, kontorlandskap, ringerom og privat kjøkken? Eller kanskje du ønsker å bli del av et gründerfellesskap, helsetorg eller aktivitetspark? Hos oss har du alle disse mulighetene og flere til.

Vi bygger lokalene slik du vil. Cellekontor, kontorlandskap eller en miks? Ingen problem.

Fasiliteter

Vi ønsker å gjøre hverdagen til våre leietakere litt lettere, derfor har vi ulike fasiliteter og nyttige fellesfunksjoner som våre leietakere kan benytte seg av. Med en gang du kommer inn finner du resepsjonen med våre blide resepsjonister som ønsker deg og dine gjester velkomne, og ringer deg for å gi beskjed når du har besøk. Vaktmester og driftspersonell fikser alt som behøves å fikses i bygget og i dine lokaler. De bygger også om kontorlokalet til å bli slik at det passer perfekt for din bedrift. Møterom av ulike størrelser, auditorium, posthåndtering og varemottak er og viktige fasiliteter. I tillegg får du tilgang til velutstyrte treningsrom med garderober og badstue, kaffebar, utrolig god kantine der driver er Norgesmester i kokkekunst, gamecenter med ulike spill og aktiviteter, og ikke minst utlån av elbil, tilhenger og sykler. Fasilitetene i Skullerud Park skal tilfredsstille både behov og ønsker.

Blant våre fasiliteter låner vi ut elbiler til våre leietakere. Dette er et populært og praktisk tilbud.

Bli del av et fellesskap

I Skullerud Park har 200 små og store bedrifter kontorlokaler. Til sammen har 2000 personer sin daglige arbeidsplass i næringsparken. Vi har som fokus å legge til rette for nettverksbygging og kompetansedeling på tvers så våre leietakere skal få maksimalt ut av mulighetene man får av å sitte i en næringspark med flere bedrifter. Dette gjør vi ved å ha ulike fellesfasiliteter og sosiale soner som legger til rette for å bli kjent, samarbeid og nettverksbygging. Felles kantine og kaffebar er naturlige samlingssteder der man slår av en prat. Loungeområder og spillområder med shuffleboard, bordtennis og foosball gjør at man blir kjent på en avslappet måte. I tillegg arrangerer vi ulike eventer i løpet av året. På disse arrangementene har vi fokus på leietakerne og at de skal få vise seg og sine produkter/tjenester frem og bli kjent med andre bedrifter som leier i parken.

Det er viktig for oss å skape gode sosiale soner for leietakerne våre som oppfordrer til nettverksbygging.

Vær aktiv på Skullerud

I tillegg til at du får fri tilgang til treningsrom i Skullerud Park har vi laget til tuftepark utendørs til de fine dagene du bare ønsker å trene ute. Og det er perfekte forhold til å ta en gåtur, sykkeltur eller skitur i marka rett før eller etter jobb. Leier du kontorlokaler i Skullerud Park får du Norges råeste klatrevegger; Oslo Klatresenter som nabo. De tilbyr ulike rabatter til våre leietakere om ønsker å prøve klatring. Har du behov for nytt utstyr, sykkel, ski eller turtøy er den flotte sportsbutikken Sørensen Sport kun ett minutt unna.

Plassering/adkomst

Skullerud Park ligger sentralt til. Du finner oss ti minutter fra Oslo sentrum med bil. Her har vi rikelig med parkeringsplasser med lademulighet for elbil og et rikt kollektivtilbud kun to minutter fra lokalene. Her går det buss, flybuss og t-bane som tar deg til Oslo sentrum på 20 min. I tillegg til at det er enkelt å komme seg hit, er det det perfekte kontorsted for deg som er glad i natur og marka. Rett utenfor døra finner du Skullerudstua og Østmarka med alle sine fantastiske turmuligheter, sommer som vinter.

Østmarka rett utenfor kontordøra gir uendelige muligheter. Mange av kontorlokalene har flott utsikt ut mot marka.

Det lille ekstra

Hos oss får du det lille ekstra, både i form av service og fasiliteter. I Skullerud Park får du mer. Kontakt oss dersom du ønsker å bli bedre kjent med hva vi tilbyr eller ønsker å komme på en uforpliktende visning av våre kontorlokaler på Skullerud.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.