Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Kontroll og Rådgivning – god beliggenhet og riktige lokaler

Publisert: 25. mars 2024
Kontroll og Rådgivning – god beliggenhet og riktige lokaler

Bedriften Kontroll og Rådgivning valgte å etablere kontorer her på Skullerud fordi her kunne de få akkurat det lokalet de ønsket seg.

Vi har snakket med Tom Nygren, daglig leder i Kontroll og Rådgivning. De flyttet inn i sine lokaler i starten av januar i år. Kontoret deres ligger med utsikt mot Østmarka og Skullerud Skistadion.

God beliggenhet

Tom forteller at valget av kontorlokaler falt på Skullerud Park fordi beliggenheten her passet bra da flere av de ansatte bor sør for Oslo. Det er enkelt å kjøre inn til Skullerud Park og parkere utenfor. En annen ansatt tar t-banen og bruker Oslo Klatresenter mye, så for henne passer lokasjonen også godt, legger Tom til.

-Selv så trener jeg på Skullerud Sport Senter og liker godt å gå på ski, så da er det fint at skiløypene ligger rett utenfor her, sier Tom. Det var også viktig for oss at vi fikk de lokalene vi ønsket oss, med plass til et stort møtebord, og 4 plasser til de ansatte, legger han til.

Tom Nygren, Daglig leder i Kontroll og Rådgivning

Kunder over hele landet

Tom forteller at de totalt er 8 ansatte i Kontroll og Rådgivning, og de er stort sett ute og jobber hos kunder til daglig. Selv har han vært Daglig leder siden 2014 og jobber mest administrativt.

Jobben til kontrollørene går ut på å kontrollere sprinkelanlegg som er knyttet til en brannsentral i bygget. Anleggene må kontrolleres årlig, hvorav rapportene sendes inn til FG (Forsikringsselskapenes Godkjenningsnemd).

De har kunder fra Hammerfest i Nord til Kristiansand i sør.

-Vi får nye kunder på bakgrunn av positiv omtale fra kundene våre, og vi deltar også i anbudskonkurranser, sier Tom.

Sprinkler, Kontroll og Rådgivning

God stemning i resepsjonen

Videre forteller Tom om noe av det han liker best med Skullerud Park.

«Hanne og Anna-Stina smiler alltid, og det er veldig god stemning i resepsjonen».

 

-Tilbudet med kaffebaren liker jeg også veldig godt, sier Tom. Jeg var også med på sirkeltreningen tidligere i vinter og ser frem imot Bootcampen som kommer etter påske. Videre forteller Tom at han fikk god hjelp av driftssjefen Kristian når han flyttet inn i lokalene med praktiske gjøremål som projektoren over møtebordet.

-Vi har også brukt spillområdet nede ved kantina, med shuffleboard og biljardbord når vi hadde en samling på kontoret, forteller Tom.

Ivanna og Fredrik i Kontroll og Rådgivning Fredrik og Ivanna på en kontroll.

Høy kvalitet i arbeidet

Tom legger til at bedriftens mål er å vokse de neste årene samt å øke omsetningen med 10% årlig.

-Vi er en seriøs bedrift og det er høy kvalitet i arbeidet vi leverer, legger Tom til avslutningsvis.

Om Kontroll og Rådgivning

Eid av Norsk Brannvernforening og Firesafe AS

8 ansatte

Rekrutterer gjerne fagskoleingeniører KEM – fra fagskoler på blant annet Gjøvik.

Nettsiden kan du se her. 

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.