Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Slik innreder du et lite kontor

Publisert: 23. mai 2024
Slik innreder du et lite kontor

Funksjonelle møbler, smarte oppbevaringsløsninger og digitale løsninger er nøkkelen til å skape et produktivt og behagelig arbeidsmiljø. Med riktig planlegging kan selv et lite kontor bli et inspirerende og effektivt sted å jobbe.

Smart møblering

Velg møbler som kan brukes på flere måter. For eksempel kan et skrivebord med innebygde hyller gi ekstra lagringsplass uten å oppta mer gulvplass. Sammenleggbare stoler og bord kan lett ryddes bort når de ikke er i bruk. Møbler som er lette å flytte rundt gir fleksibilitet til å omorganisere rommet etter behov. Bruk hjul på kontorstoler og bord for enkel mobilitet.

Bruk vegger til oppbevaring

Å utnytte veggene til oppbevaring er en smart måte å maksimere plassen på et lite kontor. Hyller, tavler og til og med foldbare skrivebord kan monteres på veggene for å utnytte plassen mer effektivt.

Kontorplass lite kontor møbler og vindu.

Sosiale soner

Skap dedikerte områder for samarbeid og møter som kan brukes av alle ansatte. Disse områdene kan utstyres med komfortable sitteplasser, White Boards og videokonferanseutstyr.

Kontorlokale og sosial sone.

Innredning og personlige detaljer

Bruk speil for å gi en følelse av større rom. De kan også fungere som dekorative elementer. Små, vedlikeholdsfrie planter kan gi liv til kontoret uten å oppta mye plass. Grønne planter med tykke grønne blader holder lenge, og pynter opp.

Innred med bilder som betyr noe for deg, enten det er familiebilder, minner fra reiser eller bilder av kjæledyr. Et annet tips er kunst eller plakater som inspirerer deg. Dette kan være abstrakte malerier eller naturbilder.

Naturlig lys

Plasser skrivebord og arbeidsområder nær vinduer for å utnytte dagslyset. Naturlig lys kan forbedre humøret og produktiviteten. Heng opp lette, lyse gardiner eller persienner som kan justeres for å kontrollere mengden lys som slipper inn, samtidig som de gir et mykt lys.

Kontorplass foran et vindu, skrivebord og møbler.

Digitale løsninger for lagring

Reduser behovet for fysisk lagringsplass ved å gå over til digitale arkiveringssystemer. Skann og lagre dokumenter elektronisk for å frigjøre plass som ellers ville blitt brukt til arkivskap.

Med disse tipsene kan du skape en lys, innbydende og personlig arbeidsplass.

Tips til smarte kontorløsninger

  • Velg skrivebord med smalere dybde for å spare plass uten å ofre funksjonalitet.
  • Å bruke lys og bilder effektivt kan transformere et lite kontor til et inspirerende og funksjonelt arbeidsmiljø.
  • Mal vegger og overflater i lyse farger, da skaper du følelsen av større plass i et lite kontor.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.