Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Sponser langrennsgruppa i Rustad IL

Publisert: 11. september 2014
Sponser langrennsgruppa i Rustad IL

Skullerud Park har skiløypene i Østmarka som nærmeste nabo. Man kan ta på skiene utenfor kontorlokalene og etter noen få stavtak er man i skogen. Der inne vil du kanskje bli løpt forbi av spreke gutter og jenter kledd i grønne drakter fra det lokale idrettslaget Rustad IL.

Skullerud Park er en av hovedsponsorene til Rustad IL Langrennsgruppa, noe som vises på luene, overtrekksdressene og idrettslagets egen bil med tilhenger.

Barbro Tomter Dahlen er leder for langrennsgruppa. –Jeg synes det er artig å ha en lokal sponsor. Det er kjempefint at Skullerud Park engasjerer seg i nærmiljøet på denne måten, sier hun.

–Det er et flott syn å stå i parken og se lange grønne rekker med lokale barn og ungdom skøyte seg innover marka på treningstur. Idrettslaget bidrar positivt her på Skullerud og Rustad med aktiviteter for de unge, sier Anders Opsahl fra Skullerud Park.

Marie Harstveit og Marit R. Sletner viser frem draktene og luene til langrennsgruppa. Logoene til Skullerud Park ser du på skulderen og på luen. Også pannebånd finnes, se bildet under.

Nettsidene til langrennsgruppa

Kulturhistorien rundt Skullerud Park

Leietakere i Skullerud Park

Meld deg på nyhetsbrev

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.