Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Vi arbeider for et mer energi- og miljøvennlig Skullerud Park

Publisert: 22. november 2023
Vi arbeider for et mer energi- og miljøvennlig Skullerud Park

Som et ledd i å gjøre byggene i Skullerud Park mer energivennlige, gjør vi stadig nye tiltak. Akkurat nå pågår det store utskiftninger av maskiner i parken.

Nytt ventilasjonsanlegg er snart på plass

Du har kanskje fått med deg alle kranene som har vært i arbeid ved byggene i Skullerud Park de siste ukene. – Det er viktig for oss at Skullerud Park møter fremtidens krav til bedre og mer miljøvennlig teknisk anlegg, forteller Kristian Johnstad, Driftssjef i Skullerud Park. – Det pågår derfor store utskiftninger av gammelt ventilasjonsanlegg og varmepumper, fordelt over alle bygg. De nye anleggene vil være mer energi- og miljøvennlige og ha en positiv innvirkning på CO2-utslippet til Skullerud Park, sier han.

Kristian Johnstad, Driftssjef i Skullerud Park.

Videre arbeid med miljøvennlige tiltak

– Vi arbeider med å gjøre byggene i Skullerud Park grønnere for hvert år som går, forteller Kristian.

Som Miljøfyrtårnsertifisert byggeier er byggene i Skullerud Park også miljøfyrtårnsertifiserte. Etter det nye ventilasjonsanlegget er på plass, er neste punkt på agendaen å BREEAM-sertifisere Olaf Helsets vei 5. BREEAM-sertifiseringen er Europas ledende miljøsertifiseringsverktøy for bygninger. – Bygget i Olaf Helsets vei 6 har allerede sertifiseringen BREEAM Good, noe vi er godt fornøyde med. Sertifiseringen dokumenterer kvalitet, og setter brukernes helse og trivsel i sentrum. Vi ser frem til å få dette på plass i hele Skullerud Park i løpet av 2024, avslutter Kristian.

Kran mot himmelen

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.