Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Juletrærne våre ønsker seg gaver

Publisert: 24. november 2022
Juletrærne våre ønsker seg gaver

Gavene som samler seg under trærne i Skullerud park i perioden 1-16 desember vil i år bli gitt til Oslo Røde Kors. Alle som vil bidra er velkommen til å legge gaver under juletrærne i Olaf Helsets vei 5 og 6. 

Om Oslo Røde Kors

Oslo Røde Kors ved enhet Nettverk etter soning, er et tilbud til tidligere straffedømte som er på vei tilbake til et nytt liv. De har startet landets første tilbakeføringssenter som hjelper mennesker som er under avsluttende soning, eller som er nylig løslatt. Det er opprettet for å hindre tilbakefall til kriminalitet og rus og hjelper til med  rehabiliteringen av sosiale relasjoner – også mellom deltaker og familie og barn. Du kan lese mer om de i vår forrige artikkel.

Mottakere av gavene

Det vil primært være barn av deltakere (straffedømte under avsluttende soning, eller relativt nylig løslatt) som mottar årets gaver. De fleste er i familiesituasjoner hvor det er veldig anstrengt økonomi og lite rom for julefeiring og julegaver av noe særlig omfang. Mottakerne er barn mellom 1 og 18 år og bor i Oslo og noen bor i Viken. Gaveinnsamlingen og -fordeling er et stort lyspunkt for både barn og foreldre, i en ellers ganske problematisk hverdag.

Juletre Skullerud Park

Merk gjerne gaven med alder og kjønn, da vil det være lettere for Røde Kors å finne riktig mottaker.

Ønsker du å gi et beløp på VIPPS er nummeret 506056

Midlene som blir samlet inn på vipps vil gå til kjøp av gavekort til barn og ungdom. Røde Kors vil tilpasse gavekortet til den enkelte mottaker innfor kategoriene sport, elektronikk/data, leker og klær.

Slik kan du bidra

Tusen takk for ditt bidrag!

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.