Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Slik tilrettelegger du kontorlokaler for startups

Publisert: 1. juli 2024
Slik tilrettelegger du kontorlokaler for startups

Å tilrettelegge kontorlokaler for startups innebærer å skape et miljø som støtter fleksibilitet, nettverksbygging og vekst. Her er noen tips til hvordan dette kan gjøres.

Fleksible arbeidsplasser

Delte arbeidsområder som kan brukes av ulike startups er kostnadseffektivt, og fremmer nettverksbygging mellom bedriftene. De siste årene har Coworking spaces blir mer populært da mange bedrifter ser verdien av å dele fellesområder med andre.

I tillegg til åpne arbeidsområder er det en god ide å ha tilgang til private kontorer eller avlukker for de som trenger mer ro og konsentrasjon deler av arbeidsdagen.

Nettverksmuligheter

Skap sosiale soner som kjøkken, sittegrupper og spillsoner hvor ansatte kan møte og samhandle. Ved å legge til rette for hyggelige fellesområder, øker også sjansen for at de ansatte blir mer sosiale og samhandler mer med de andre i fellesområdene.

Ved å organiser nettverksarrangementer, workshops og foredrag legger du til rette for læring og samarbeid med de andre bedriftene.

Moderne lokaler og god infrastruktur i Skullerud Park. Dame jobber på Mac.

Teknologi og god infrastruktur

Ved å sørge for tilgang til rask og pålitelig internett i lokalene, legger du til rette for at dere kan jobbe så effektivt som mulig. Hvis dere er flere i bedriften, kan det være en god ide og ha tilgang på IT-support om eventuelle problemer skulle oppstå.

Tilgang til møterom med moderne teknologi som videokonferanseutstyr og store skjermer er også en nødvendighet for å kunne holde digitale eller fysiske møter.

Kreativ og inspirerende innredning

Ved å bruke kunst, teknologi, kule lamper og fargerike elementer kan du skape et inspirerende arbeidsmiljø. Lag et kreativt rom til idémyldring med tilgang til materialer som Post-it lapper, whiteboards, og andre kreative verktøy.

Muligheter for vekst

Ved å tilby kortsiktige og fleksible leieavtaler gir vi startups muligheten til å tilpasse seg raskt ved endrede behov. Dette gjør det enkelt for bedrifter å utvide eller redusere sine kontorplasser etter behov, og på den måten sikre god kostnadskontroll.

Fasiliteter

Tilby fasiliteter som treningsrom, meditasjonsrom eller spillrom for å gjøre det enkelt for ansatte å holde seg i form eller å slappe av og få et avbrekk i løpet av arbeidsdagen.

To kolleger som snakker sammen og arbeider.

I Skullerud Park tilbyr vi både fleksible plasser og private cellekontorer i et inspirerende Coworkingmiljø, samt tradisjonelle kontorlokaler hvor du kan leie et eget avgrenset område kun for din bedrift. Hvis du er usikker på hva som vil passe best for dine behov, inviterer vi deg gjerne til en uforpliktende visning for å finne den beste løsningen for deg.

 

Hva er en startup?

En startup er en bedrift som vokser med mer enn 25 % per år på nøkkeltall. Enten det er inntekter, antall brukere eller andre viktige beregninger. Det er bedrifter som kommer til markedet med pågangsmot og nye løsninger, og som ønsker å komme raskt videre. De har ofte globale og er designet for rask vekst, med mål om å nå et stort antall kunder eller markeder på kort tid. Forretningsmodellen er ofte skalerbar, noe som betyr at inntektene kan øke raskt uten en tilsvarende stor økning i kostnader.

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.